Sürprizi sürdürmek istiyorsak…

Sürprizi sürdürmek istiyorsak…
Selçuklu Belediyespor Başantrenörü Serkan Erdoğan, "Madem sürprizi sürdürmek istiyoruz, bunun altını doldurmamız gerekiyor" dedi

Selçuklu Belediyespor Başantrenörü Serkan Erdoğan, oyuncuların play-off havasına girdiğini ve seyirci desteği istediklerini söyledi. Erdoğan, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmesinde, “Maç maç gitmek zorundayız. Tıpkı ligde yaptığımız gibi. Cuma günü 18.00’de Bandırma Kırmızı ile önemli bir maça çıkacağız. Rakibimize saygı duymak zorundayız. Potansiyelli bir takım ve enerjileri neredeyse bitmiyor. Bu maça iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Oyuncular da kafa olarak buraya hazır” dedi.

‘SEYİRCİ BÜYÜK BİR MOTİVE KAYNAĞI’

Serkan Erdoğan, “Ben, Konyalı basketbol severlerden maça gelmesini istiyorum. Seyircinin maça gelmesi, motive edici konuşmadan daha etkili oluyor. Basketbol seyirciyle güzel. Ciddi bir seyirci desteğiyle oynadık ve çok maç kazandık. Cuma günü salonu dolduralım. Önemlidir ve bizler için bir mesajdır. Madem biz şu ana kadar bir sürpriz gerçekleştirdik, madem bunu devam ettirmek istiyoruz, bunun altını doldurmamız gerekiyor. İyi hazırlanırsak neden olmasın” diye konuştu.

‘BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Başarılı çalıştırıcı, sözlerinin sonunda, “Başta belediye başkanımız Uğur İbrahim Altay olmak üzere, kulüp başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Zor şartlarda lige başladık ama hem bana hem de Bekir arkadaşıma (Bekir Yarangüme) son derece rahat ve kontrollü bir çalışma alanı oluşturuldu. Zaten zor şartlarda müdahale ettik. Biz de çok stres altında olsak buralara gelemeyebilirdik” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.