Survivor All Star yarışmacıları kimler? Ne zaman başlayacak?

Survivor All Star yarışmacıları kimler? Ne zaman başlayacak?
Acun'un Türkiye getirdiği başarılı yarışma programlarından biri olan Survivor All Star'ın yarışmacıları teker teker belli olmaya başladı. Yarışmanın ne zaman başlayacağı netleşti..İşte Survivor All Star bilgileri ve detayları...

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı önceki sezonlarda birinci olmamış ama halk tarafından beğeni toplamış adaylardan bir karma yapacak..Bu adayların isimleri teker teker belli olmaya başladı..

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor All Star TV 8'de 28 Şubat Cumartesi akşamı başlayacak.

KADRODA KESİNLEŞEN İSİMLER

Hasan Yalnızoğlu, Irmak Atun, Pascal Nouma, Doğukan Manço, Anıl Tetik'le kesin anlaşmaya varıldığı Taner Tolga Tarlacı ile de son müzakerelerin yapıldığı belirtiliyor.

NİHAT DOĞAN YER ALABİLİR

Nihat Doğan'ı sıkı markajına alan Acun ve ekibinin Survivor'a katılması için onu ikna etmeye çalıştıkları belirtiliyor. Pascal'la yaşadıkları kavgayla diskalife olan Pascal'la bu kez sorun yaşamayacaklarınıöngörüyor Acun ve ekibi..

DUYGU ÇETİNKAYA DA YER ALABİLİR

Agrasif tavırları ve farklı karakteriyle dikkat çeken Duygu Çetinkaya'nında kadroda yer alabileceği kulislerde konuşuluyor..Duygu Çetinkaya geçtiğimiz günlerde Mustafa Erdoğan'la görüntülenmiş ve armızda bir şey yok gitmişti. Duygu'nun adaya tekrar gitme ihtimali uzak görünüyor..

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.