Survivor All Star‘da dokunulmazlık kimin?

Survivor All Star‘da dokunulmazlık kimin?
TV 8 ekranlarında Survivor All Star heyecanı devam ediyor.

TV 8 ekranlarında Survivor All Star heyecanı devam ediyor. Bu akşam Survivor'da ünlüler ve gönüllüler dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele edecek. Hasan ve Turabi arasında konseyde yaşanan gerilim adada devam ediyor. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? İşte o detaylar...

Survivor All star 12 Nisan Pazar akşamı 29. bölümü ile ekrana gelecek. Yeni bölümde çok kritik anlara tanık olacaksınız. Hasan ve Turabi arasında gerilim gündeme bomba gibi düşecek. Gönüllüler adası ikiye bölündü. Peki bundan sonra neler yaşancak?

Ekranların nefes kesen yarışma programı Suvivor All Star’da Turabi ile Hasan arasındaki kavga gün geçtikçe daha da büyüyor. Dün akşam yayınlanan bölümde ödül oyunu öncesi gergin anlar yaşandı.

Turabi’nin, ‘Birinciliğin verdiği yetkiye dayanarak içindeki her şeyi kustular gerçek yüzlerini öğrendik. En azından şimdi arkadaşız yazsakta dostuz şeyine sığınamayacaklar. Onlar da benim görüşümdeler. Onlar da bizim düşmanımızmış onları öğrendik. Ama hep sevdiğim bir laf vardır; keser döner sap döner gün gelir hesap döner. O birincilik hep sende kalmayacak Hasan Bey. Birinciliğin verdiği yetkiye dayanarak bize kükredin ama sıkıntı yok o kükremeyi alırlar senin elinden rahat ol’ dedi.

Bu sözler üzerine ise Hasan da, ‘Bundan sonrası için kendileri bilirler daha sertse bizde daha sert oluruz. Bir laf vardır zamansız öten horozun başını keserler. Turabi zamanız zamansız ötüyordu ben doğru zamanda konuştuğumu düşünüyorum’ ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.