Survivor All Star'da kimin adı yazıldı?

Survivor All Star'da kimin adı yazıldı?
TV 8'in merakla takip edilen yarışması Survivor All Star'da yine heyecan doruktaydı. Dün akşamki Survivor All Star'da dokunulmazlık ödülünü Hasan kazandı

TV 8'in merakla takip edilen yarışması Survivor All Star'da yine heyecan doruktaydı. Dün akşamki Survivor All Star'da dokunulmazlık ödülünü Hasan kazandı. Peki Survivor All Star'da kimin ismi yazıldı?

Survivor All Star'da dokunulmazlık ödülünü Hasan kazandı. Adada elenmek için ismi yazılan ise Sahra oldu.

Survivor All Star’da Turabi’ye şok ceza

Survivor All Star’da her hafta birisiyle sorun çıkartan Turabi bir kez daha diskalifiye olduğu için Acun Ilıcalı tarafından ceza verildi. Turabi sembol yarışmasında bayrağı almak için Hakan’ın ayağıyla ittiği için diskalifiye oldu.

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, aynı yarışmacının 3 yanlış hareket yaptığı için artık sadece yarışmadan diskalifiye edilmesinin söz konusu olmayacağını ve 1 hafta boyunca Turabi’nin yarışmalardan men edildiğini söyledi. Turabi’nin bir daha bu şekilde bir davranış sergilerse yarışmadan eleneceğini açıklayan Acun Ilıcalı, bunun son ikaz olduğunu söyledi.

Survivor All Star’da ünlüler ve gönüllüler yaşam mücadelesine devam etti. Yemek oyunları onlar için çok önemli! Ödülü kazanan takım yaşam mücadelesinde biraz da olsa avantaj sağladı.Geçtiğimiz hafta ödül oyununda ünlüler, büyük bir çekişmenin sonunda 10-9 kazanarak ödülün sahibi oldu. Kazanmak için büyük bir çaba harcayan yarışmacıları bekleyen ödül hamburger menüydü.

SURVİVOR ALL STAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Survivor All Star’da yarışmacıların uğruna yarıştıkları ödül  her hafta daha önemli bir hale geldi. Parkurlar zorlaşırken ödüller güzelleşti. Bu hafta hangi ödül onları bekledi? Yarışmacılar hangi ödül için ellerinden geleni yaptı?

Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı TV8’de.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.