Survivor'da bu hafta kim elendi?

Survivor'da bu hafta kim elendi?
Survivor 2016 Ünlüler-Gönüllüler’de 22 Mart Salı akşamı eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler takımından Eda Akkaya adaya veda eden kişi oldu

TV 8'de ekrana gelen Survivor 2016 Ünlüler-Gönüllüler’de 22 Mart Salı akşamı eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık yarışmasında kaybeden ünlüler takımından Eda Akkaya adaya vedaeden kişi oldu. İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamış olduğu SMS sonuçları sıralaması.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor ünlüler takımı 4 kez SMS oylamasına çıktı. Bu hafta yapılan SMS oylamasında Avatar Atakan geçen haftanın birincisi olduğu için yer almadı. İşte ünlüler takımının bugüne kadar ki SMS sıralaması sonuçları;

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet

Survivor’da geçtiğimiz hafta Seda Tetik, sağlık problemleri nedenleriyle yarışmadan ayrılmak durumunda kalmıştı. Survivor ada konseyi ünlüler takımı elemesi için toplandı. Acun Ilıcalı 22 Mart 2016 tarihli ünlüler SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olan ismi açıkladı. Bu kez SMS birincisi sürpriz oldu. Avatar Atakan yerine bu haftanın birincisi İbrahim Yattara çıktı.  

NAGİHAN KARADERE BOMBASI

İbrahim Yattara SMS birinciliği kadar verdiği isimle de bombayı patlattı. Yattara 'Arkadaşlarıma ihanet etmek istemiyorum o yüzden ben Nagihan ismini söylüyorum' dedi.

SURVİVORDAN KİM ELENDİ?

Survivor ada konseyinde Yattara'nın adanın en iyi isimlerinden Nagihan Karadere adını vermesi gönüllüler takımını bile şaşırttı. Böylece Nagihan Karadere, Eda Akkaya, Yılmaz Morgül ve Yunus Günçe elemeye çıktı. Bu isimlerden en az oyu alan Survivor'dan elendi. Elenen isim de Eda Akkaya oldu.

YUNUS GÜNÇE ŞOKE ETTİ

Survivor'da Tuğba Özay tarafından ismi elenmek üzere verilen Yunus Günçe sergilediği tutumla şoke etti. Yunus Günçe ismini yazan Tuğba Özay ve Nagihan Karadere'ye yanaştı. Avatar Atakan'a tavır koyan Yunus Günçe bu ani rota değişikliği ile şaşkına çevirdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.