Tabiattan çıkıyor, Belmar ile estetik kazanıyor

Tabiattan çıkıyor, Belmar ile estetik kazanıyor
Tabiatın sunduğu doğal güzelliği ile dikkat çeken mermeri estetik kaygılarla işleyip mamul hale getiren Belmar Stone, inşaattan mutfak malzemelerine kadar geniş bir alanda son kullanıcıya sunuyor. İşlenen mermerin bir bölümü ihraç ediliyor

Doğanın insana sunduğu güzelliklerden biri olan mermer, dağ başlarındaki mermer ocaklarında çıkarıldıktan sonra mermer fabrikalarında işlenerek bugün hayatın hemen her alanında kullanılabilir hale getiriliyor. Gelişen teknolojinin insan ihtiyaçları ile birlikte harmanlanması işlenen mermer ortaya estetik ürünlerin çıkmasını da beraberinde getiriyor.

Uzun yıllardır ticaret hayatının içinde olan ve 2020 yılından bu yana Konya ve Mersin bölgesinde mermer üzerine hizmet veren Belmar Stone’nin İşletme Sahibi Ahmet Sart, firma olarak mermer ve türevlerinin son kullanıcıya ulaşıncaya kadarki serüvenini ve bu serüvenin neticesinde ortaya çıkan ürünlerin hem iç hem de dış piyasadaki konumunu anlattı.

Üretim merkezlerinin Afyonkarahisar’da yer aldığını ve 9000 metrekare kapalı alanda üretim gerçekleştirdiklerini ifade eden Ahmet Sart, Konya’da bulunan satış ofisleriyle de Konyalıların beğenisine hitap ettiklerini belirtti. Ağırlıklı olarak iç piyasaya ürün temin etmekle birlikte ihracata yönelik de çalıştıklarını kaydeden Belmar Stone İşletme Sahibi Ahmet Sart, gerek sıfırdan üretilen yeni projelere yönelik gerekse doğrudan satış odaklı çalışma yürüttüklerini ifade etti.

dsc-1923.jpg

MÜŞTERİNİN İSTEDİĞİ HER ALANDA UYGULAMA YAPABİLİYORUZ

Mermer, Traverten, Granit, Onyx, Bazalt, Granit gibi doğal ürünleriyle geniş bir kitleye hitap ettiklerini kaydeden Sart, “Daha çok iç piyasada mutfak tezgahları olarak quartz, porselen ve granit gruplarında hizmet verdiklerini , basamak, denizliklerde ise mermer ve traverten gruplarımızda hizmet verdiklerini ifade eden Ahmet bey günümüzde ise sanayi sitelerinde ve konutlarda estetik güzelliğe sahip doğal taşlarımız ile mekanik kaplama uygulamamız ile ürünlerimizi mimari ile buluşturuyoruz. Belmar Stone ailesi olarak müşterinin istediği her alana fizibilitesi yapılarak mermer uygulamamızı ekip arkadaşlarımızla birlikte montajını sağlıyoruz. Konya’da sanayi sitelerin de, toplu konut yapımlarında veya bireysel projelerde çalışmaktayız. Müteahhitlerimize ya da bireysel projelere uygulama ve ürün tedariği sağlama konusunda yardımcı oluyoruz” dedi.

1.jpg

ÖNCELİĞİMİZ YERLİ ÜRETİP YERLİ TÜKETMEK

Türkiye’nin dört bir yanına ürün tedariğini sağlayabildiklerini ifade eden Ahmet Sart, fabrika ve işletme olarak yerli üretime ve yerli tüketime önem verdiklerine işaret etti. Bu doğrultuda yerli taşları müşterilerine tavsiye ettiğini kaydeden Sart, “Tabi ki müşterilerimizin istediği doğrultusunda ithal olarak getirdiğimiz taşlarımız da var. Bu durum aslında müşteri doğrultusunda ilerliyor fakat biz de tavsiyelerde bulunarak pişman olmayacakları ürünler kullanılmasını sağlayarak müşteri memnuniyetini artırıyoruz. Çalışmış olduğumuz ocaklardan ürün tedariğini sağladıktan sonra fabrikamızda işleyip projelerimize uyguluyoruz.

Günümüzde son zamanlarda en çok tercih edilen taşlar özellikle siyah ve koyu renkler tercih edilmeye başlandı. Bunlarda daha çok önerdiğimiz taşlar ise Toros, Akşehir, Bursa, Bayat, Beyşehir bölgelerinde çıkarılan siyah taşlarımızı müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz Mermer çeşitlerinde ise geniş bir ürün yelpazesi var. Müşterilerimizin istediği doğrultuda ürünlerimizi işleyerek müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Ürün çeşitliliği konusunda net bir rakam vermenin mümkün olmadığını, ülkemizde daha keşfedilmemiş bir çok mermer madeni olduğunu dile getirdi.

dsc-1926.jpg

TAŞIN KALİTESİ KADAR HİZMETİN KALİTESİ DE ÖNEMLİ

Yaptıkları işe büyük değer verdiklerini ve belli başlı prensiplerin dışına çıkmadıklarını söyleyen Ahmet Sart, “En başında ürün çeşitliliğimize, taşımızın kalitesine verdiğimiz hizmetin kalitesine dikkat etmek ve müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Müşterilerimize kaliteli ve memnun kalabilecekleri bir hizmet verebilmek için doğru yere doğru ürün kullanmamız ve doğru uygulama yapmamız gerekir. Bizde bu konuda kendimize güveniyoruz. Ki burada da müşteri memnuniyetini sağlıyoruz.

Gelecekle ilgili müşteri memnuniyetine aynı hassasiyetle dikkat ederek yapmış olduğumuz işi büyüterek ihracat oranımızı arttırarak ülkemize katkı sağlamaktır. En fazla traverten grubunda ihracatımız vardır. Fakat geçtiğimiz yıllarda hem pandemi gibi bir sürecin tüm dünyayı etkilemesi hem de son zamanlarda ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğumu ekonomik krizden ötürü ihracat konusunda bir yavaşlama söz konusu. Tamamen ihracat odaklı çalışan bir firma değiliğiz. Fakat tabiki ihracatımızın artamasını isteriz. Bunun yanında Her geçen gün iç piyasadaki ağımızı büyüterek istahdam sağlamaya, üklemizin kalkınmasına katkıda bulunmayı önemsiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.Mine Doruatlı

dsc-1926-001.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.