Taciz davasının utandıran tanığı!

Taciz davasının utandıran tanığı!
Ereğli'de 10 yaşındaki Oktay Ö., mahkemede bir kişinin öldüğü korkunç anları yaşananları anlattı.

ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’ne bağlı Ortaköy Köyü’nde evinin önünde kendisini taciz ettiğini iddia ettiği 33 yaşındaki Oktay Özcan’ı av tüfeğiyle öldüren 30 yaşındaki Yasemin Ak’ın tutuklu yargılanmasına devam edildi.
 
Geçen 25 Nisan’da meydana gelen olayda Yasemin Ak, dini nikahlı eşi evde olmadığı sırada eve gelerek sözlü ve fiziki tacizde bulunan Oktay Özcan’ı av tüfeği ile öldürdü. Yasemin Ak’ın, Zonguldak 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılandığı davanın duruşmasında yakınları da hazır bulundu. Duruşmada, Yasemin Ak’ın oğlu 10 yaşındaki Oktay Ö. tanık olarak dinlendi. Oktay Ö. ifade verirken annesinden duygusal anlamda etkilenebileceği düşüncesiyle sanık Yasemin Ak salondan çıkarıldı. Olayın tanığı olan Oktay Ö., pedagog nezaretindeki ifadesinde, "Oktay Özcan eve geldi ve annemin yakasına yapışarak yere yatırıp üzerine çıktı. Anneme kötü sözler söyledi. Annem elinden kurtuldu ve koşup tüfeği alarak ateş etti. Ateş ederken zorlanmadı" dedi.
 
Mahkeme heyeti, sanık Yasemin Ak’ın tutukluluk halinin devamı ile olay yerinde keşif yapılmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.