Taciz iftirasından kurtulmak isterken katil oldu!

Taciz iftirasından kurtulmak isterken katil oldu!
Adana’da, bir kız çocuğunu taciz ettiği ileri sürüldüğü için tartıştığı şahsı öldüren zanlının, taciz etmediğini anlatmak için kız çocuğunun evine gittiği sırada istemeden katil olduğu ortaya çıktı.

Olay, Seyhan ilçesi Sümer mahallesinde 8 Mayıs 2015 günü meydana geldi. İddiaya göre, evine giden C.Ö. (17), kimliği belirlenemeyen bir kişinin elle tacizine uğradı. Paniğe kapılan C.Ö., eve giderek durumu annesi Fatma Ö.’ye anlattı. Yeğeninin taciz edildiğini duyan Yunus Ö. (24), sokağa inerek buradan geçen Gökhan A., Resul K. ve Yeşim Y. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine sokağa gelen polis, grupları ayırarak polis merkezine götürdü. Tacize uğradığını ileri süren C.Ö. burada dayısının tartıştığı üç kişi gösterilerek kendisini taciz edenlerin bunlar olup olmadığı soruldu. Ancak C.Ö., taciz eden kişinin gösterilen kişiler olmadığını söyledi. Ancak dayı buna inanmayarak Gökhan A.'yı suçlamaya devam etti. Polis, şahısları kavga etmekten işlem yapıp serbest bıraktı. 
TACİZ İFTİRASINI ÜZERİNDEN ATMAK İÇİN KIZIN EVİNE GİTTİ

Polis merkezinden çıkan Gökhan A., üzerine atılan iftirayı temizlemek için C.Ö.'nün evine gitti. Burada anne Fatma Ö.'ye kendisinin böyle bir şey yapmadığını masum olduğunu kimseyi taciz etmediğini söyledi. Ancak dayı Yunus Ö. yine kavga çıkartarak Gökhan A.'nın yeğenini taciz ettiğini söyleyerek onu darp etti. Sinirlenen Gökhan A. da koşarak evine gidip pompalı tüfeği alıp geldi, sokakta gördüğü Yunus Ö.'ye ateş etti. Bacaklarından yaralanan Yunus Ö. kaldırıldığı Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

BENİ NİYE SUÇLADI ANLAYAMADIM

Olayla ilgili yakalanan Yunus Ö., ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Gökhan A'nın, bir hiç yüzünden katil olduğunu belirterek, "Benim tek suçum o an arkadaşlarla tacizin olduğu sokaktan geçmek. Yunus neden beni suçladı anlayamadım. Kız çocuğu bile benim yapmadığımı söyledi. Çok pişmanım" dediği öğrenildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.