Taekwondo turnuvasında hakem, antrenöre kafa attı (VİDEOLU)
Yayınlanma:
Okullar arası taekwondo turnuvasında, antrenörle tartışan hakem, antrenöre kafa attı.
Malatya'da okullar arası taekwondo turnuvasında, antrenörle tartışan hakem, antrenöre kafa attı. O anlar kameralara yansıdı.
İHA'nın haberine göre: Malatya'da gerçekleşen okullar arası taekwondo turnuvasında, bir hakemin antrenöre kafa attığı anlar büyük yankı uyandırdı. İddiaya göre, Usame Zeyveli adlı antrenör, bir müsabaka sonrası görevli kişilerle tartışırken, hakem Murat Sarıkaya araya girerek Zeyveli'ye kafa darbesi uyguladı. Bu anlar, turnuvayı takip eden kameralar tarafından anbean kaydedildi.
Antrenör Usame Zeyveli'nin, hakem Murat Sarıkaya hakkında şikayetçi olmadığı bildirildi. Olayın ardından, turnuva düzenleyicilerinin konuyla ilgili inceleme başlatıp başlatmadığı ise belirsizliğini koruyor.
Kaynak:İhlas Haber Ajansı
Resmi İlanlar
3.SAYFA

Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.