Takım ruhuyla kazandık

Takım ruhuyla kazandık
Anadolu Selçukspor’un başarılı golcüsü Mücahit Can Akçay, takım ruhunu çok iyi yaşadıklarını söyledi. Takımda arkadaşlığın üst seviyede olduğunu ifade eden Akçay, bunun güçlerine güç kattığını belirtti

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor’un 19 yaşındaki golcüsü Mücahit Can Akçay, Silivrispor maçını takım ruhuyla kazandıklarını söyledi. Şanssız bir gol ile 1-0 geriye düştüklerini ifade eden Akçay, birlik ve beraberlikleri sayesinde çabucak toparlandıklarını ve maçı çevirdiklerini söyledi.

‘ÜST SIRALAR İÇİN KRİTİK BİR MAÇTI’

Yeşil-beyazlı takımın başarılı oyuncusu Mücahit Can Akçay, Silivrispor maçının üst sıralara yükselmek adına önemli bir maç olduğunu ifade ederek, “Rakibimiz ligde çıkış arayan bir ekipti. Biz de üst sıralara yükselmek isteyen bir takımız. Haliyle her iki takım için de kritik bir maçtı. Ama biz birlikte olduğumuz zaman neler yapabileceğimizin farkındayız. Sakaryaspor ve Silivrispor maçlarında bunu da çok iyi bir şekilde gösterdik. Özellikle maçın ikinci yarısında iyi bir oyun sergileyerek maçı çevirmesini bildik” dedi.

‘BUGÜN BANA, YARIN BAŞKASINA’

Silivrispor maçının 90. dakikasında attığı gol ile takımına galibiyeti getiren Akçay, “Gol atmak tabii ki önemli ama önemli olan takımın kazanmasıydı. Çok şükür bana nasip oldu. Bugün golü ben atarım, yarın Seddar abi (Karaman) atar. Sonraki gün de bir başkası atar. Biz mücadele edip maç kazandıkça golü kimin attığının çok önemi yok” diye konuştu.

‘DEVAMINI GETİRMEK İSTİYORUM’

9 hafta aradan sonra gol attığı için mutlu olduğunu da ifade eden Mücahit Can Akçay, “Silivrispor maçında gol atmak güzeldi. İnşallah gollerimin devamını da getirmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.