Takip edemediğin güç senin değildir

Takip edemediğin güç senin değildir
Tatlı sektöründe 1973’ten beri Konya’ya hizmet veren Kınacılar Tatlıcısı, bünyesinde barındırdığı 40 çeşit tatlı ile ağızları tatlandırıyor.

Tatlı sektöründe 1973’ten beri Konya’ya hizmet veren Kınacılar Tatlıcısı, bünyesinde barındırdığı 40 çeşit tatlı ile ağızları tatlandırıyor. Son dönemde bayilik konusunda çok fazla talep olduğunu aktaran Ali Kınacı, ‘İlerleyen hedeflerimiz de bayilik de vermeyi düşünüyoruz ama fazla bayilik vermeyeceğiz. Çünkü takip edemediğin güç senin değildir’ dedi.

dsc-1440.jpg

Konya’da yer alan 3 şubesi ile tatlı sektöründe hizmet veren Kınacılar Tatlıcısı, çikolatalı tulumbasından fıstıklı baklavaya kadar bünyesinde 40 çeşit ürün barındırıyor. Üçüncü kuşak olarak ata mesleğini devam ettirdiklerini aktaran İşletme Sahibi Ali Kınacı, ‘Şerbetli tatlılardan dükkânımızda yer almayan yok. Sadece baklavamızın 14 çeşidi var. Ürünlerimizin imalatında birinci sınıf hammadde kullanıyoruz. 48 yıldır süregelen ustalığımız ve engin tecrübelerimiz ile birinci sınıf kullandığımız hammadde ile Konya’mıza hizmet ediyoruz. Babam, amcam ve dedem olmak üzere 3. kuşak olan bizler dâhil sabah imalatımıza gireriz. Geçmişten gelen tecrübe ve uzun yıllardır süregelen ustalığımız ile ürünlerimizi imal ederiz. Her zaman kaliteli ürün çıkarmaya ve müşterilerimize güler yüzle hizmet etmeye önem veririz’ şeklinde konuştu.dsc-1429.jpg

‘Bakilik talepleri çok fazla’

Bayilik konusunda çok fazla talep olduğunu aktaran Kınacı, ‘İlerleyen hedeflerimiz de bayilik de vermeyi düşünüyoruz. Son dönemde aşırı bir talep var. Özellikle Konya’da da bayilik talebi fazla. Bu bağlamda da üretim yerimizi sanayi tarafına taşımayı düşünüyoruz. Üretim yerimizi de genişleterek Konya’ya bayilik vereceğiz. Her geçen gün de talepler artıyor. Bayilik vermeden önce de bayilerimizde bu işi yapacak kişileri kendi şubemizde 1 ay eğitimden geçireceğiz. Kendimizde işin başında durarak takibini yapacağız. Bu konuda da Konya içine çok fazla bayilik vermeyi düşünmüyoruz. Çünkü takip edemediğin güç senin değildir. 3 şubede verdiğimiz kaliteli hizmeti diğer bayilerimizde de yakalama adına takip edebildiğimiz kadar bayilik vereceğiz’ diyerek sözlerine son verdi.

dsc-1431.jpg

dsc-1432.jpg

dsc-1433.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.