Takla atan araçtan yaralı kurtuldular

Konya’da virajı alamayan hafif ticari araç önce minibüse, ardından refüje çarpıp havalanarak karşı şeridin kaldırımında bulunan ağaca çarptıktan sonra takla attı. Kazada araçtaki 2 kişi yaralandı..

Kaza, saat 22.00 sıralarında  Beyşehir Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Akyokuş istikametinden şehir merkezi yönüne seyir halinde olan O.T. yönetimindeki 42 FFF 71 plakalı hafif ticari araç, cadde üzerinde virajı alamayarak kontrolden çıktı. Araç, önce aynı istikamette seyir halinde olan yolcu minibüsüne ardından refüje çarpıp havalanarak karşı şeridin kaldırımında bulunan ağaca çarpıp takla attı. Kaza sonrası ters dönen araçtaki sürücü O.T. ile yanında bulunan S.T. yaralandı. Hafif şekilde yaralanan O.T. ve yanında bulunan S.T. olay yerine gelen ambulanslarla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
 

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar