Takla atan otomobil metrelerce sürüklendi

Takla atan otomobil metrelerce sürüklendi
Kuzey Marmara Otoyolu'nda sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil bariyerlere çarptı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil bariyerlere çarptı. Bariyerlere çarpan otomobil takla attı. Otomobil metrelerce sürüklenerek durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 03:45 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Kurnaköy mevkiinde meydana geldi. İddaya göre Şahin A.'nın kullandığı 67 SD 355 plakalı Tofaş marka otomobil Kuzey Marmara Otoyolu'nda Ankara istikametine seyir halinde bulunduğu sırada sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarptı. Bariyerlere çarpan otomobil takla atarak metrelerce sürüklendi. Kaza yapan otomobil metrelerce sürüklendikten sonra durabildi. Kazada Şahin A. ve yanında bulunan Meftun G. yaralandı. Kaza'nın 112 acil çağrı merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdaheleleri olay yerinde yapıldıktan sonra Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Tuzla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonrası jandarma ekipleri 4 şeritli otoyolun 2 şeridini yeni bir kaza yaşanmaması için trafiğe kapattı. Yol otomobilin çekici ile çekilmesi ve otoyol ekiplerinin temizliği sonrası tekrardan açıldı.

Takla atan otomobil metrelerce sürüklendi

Takla atan otomobil metrelerce sürüklendi

Takla atan otomobil metrelerce sürüklendi

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.