Taktik çalıştı

Taktik çalıştı
Konyaspor, bu hafta sonu iç sahada oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, son olarak dün sabah saatlerinde bu maçta uygulayacağı taktiği çalıştı

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında iç sahada oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, dün Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri’nde bu maçta uygulayacağı taktiği çalıştı.

TAM KADRO

Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri’nde teknik direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler nezaretinde yapılan antrenmana, milli takımlardan dönen Serkan Kırıntılı (Türkiye), Nejc Skubic (Slovenya), Wilfred Moke (Demokratik Kongo Cumhuriyeti), Amir Hadziahmedovic, Deni Milosevic (Bosna Hersek) ve Abdou Razack Traore (Burkina Faso) da katıldı.

FENER TAKTİĞİ ÇALIŞILDI

Konyaspor’da, ısınma hareketleri ve 5’e 2 pas çalışması ile başlayan antrenman, taktik çalışma ile sona erdi. Yeşil-beyazlıların başarılı teknik patronu, antrenman esnasında oyuncularını sıkça uyardı. (İbrahim Yapıcı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.