Talayhan, güven tazeledi

Talayhan, güven tazeledi
AK Parti Konya İlçe Teşkilatları’nda 5. Olağan Kongreleri devam ediyor. Kulu’da gerçekleştirilen kongrede tüm delegenin oyunu alan Mehmet Talayhan, güven tazeledi.

5. Olağan AK Parti Kulu İlçe Kongresi, Kulu Eski Belediye Binası Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

Kongreye, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Konya Büyükşehir Eski Belediye Başkanı ve AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi Halil Ürün, 23. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Özkan Öksüz ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede söz alan AK Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Talayhan, 'Bizim için hemşerimizin, Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan olması güzel olduğu kadar yükümüzü de arttıran bir durum olmuştur. Artık daha fazla gayret göstermek, daha fazla fedakarlık yapmak zorunda olduğumuzu teşkilat olarak biliyoruz” dedi.

'HERKES KONYA'YA İMRENİYOR'

AK Parti’nin teşkilat yapısının diğer partilerden farklı olduğunu belirten AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, “ Kendi değerlerimizi, benliğimizi, inançlarımızı temsil eden davamızı omuzlarında taşıyan siz kardeşlerim, kimin nerede ne şekilde görev aldığı önemli değil. Önemli olan kendinizi Büyük Türkiye tablosunda nereye koyduğunuz. Siz de bu tablodaki yerinizi ayarlayın. Hata yapmamak mümkün değil, insan nisyan kökünden gelir. Yeter ki iyi niyetli olalım. İnanın herkes Konya’ya imreniyor. Omuzlarımız göğe çıktı zannediyorlar ama tam tersi aşağıya düşüyor. Üzerimize aldığımız sorumluluk çok ağır. Yükünüz arttıkça tevazuunuzun da artması lazım. Meyvesi olan ağaç dallarını yere eğer. Ama kavak ağaçları meyveleri olmadığı için dalları hep yükseğe çıkar” diye konuştu.

AK Parti Kulu’daki kongreye tek liste ile gidildi ve tüm delegenin oyunu alan Mehmet Talayhan, Kulu’da güven tazeleyip başkanlık koltuğunda oturmaya devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.