Tamam mı, devam mı?

Tamam mı, devam mı?
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Konya temsilcileri, kritik bir haftaya giriyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Konya temsilcileri, ligin 25. haftasında kritik maçlara çıkacak. Ligde kalmayı garantileyen Sarayönü Belediyespor, lideri Serik’i konuk ederken, Ereğlispor da deplasmanda Silifke’ye konuk olacak. Akşehirspor ise Karaman deplasmanına çıkacak.

SARAYÖNÜ PRESTİJ MAÇINDA

Konya takımları arasında en üst sırada kalarak matematiksel olarak ligde kalmayı garantileyen Sarayönü Belediyespor, grup lideri Serik Belediyespor ile prestij maçına çıkacak. Genç oyuncuların ağırlıklı olarak forma giydiği yeşil-siyahlılar, bu maçı kazanmanın hesaplarını yapıyor. Bugün Sarayönü İlçe Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.

EREĞLİ SİLİFKE SINAVINDA

Akşehirspor ile birlikte playout mücadelesi veren Ereğlispor, Mersin deplasmanına çıkacak. Silifke Belediyespor’a konuk olacak yeşil-beyazlılar, rakibini mağlup ederek kendi ipini kendi kesecek. Ereğli ekibi, rakibi karşısında galip gelmesi ve Akşehirspor’un mağlup olması durumunda playout oynamayı garantileyecek. Bugün Silifke İlçe Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de.

AKŞEHİR’İN SON ŞANSI

Konya takımları arasında son sırada olan Akşehirspor, deplasmanda Karaman Belediyespor’a konuk olacak. Ereğlispor’un 1 puan gerisinde bulunan kırmızı-beyazlılar, kazanmaktan başka çare düşünmüyor. Bugün Kemal Kaynaş Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.