Taraftar formada ölümsüzleşiyor

Taraftar formada ölümsüzleşiyor
Torku Konyaspor ile Konya Store mağazasının ortaklaşa iş birliğiyle düzenlediği ve Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip Konyaspor hatıra forması tanıtıldı

Torku Konyaspor ile Konya Store mağazasının ortaklaşa iş birliğiyle düzenlediği ve Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip Konyaspor hatıra forması tanıtıldı. Formanın gelecek yıl resmi formalardan biri olması için de girişimler sürüyor.

Konyaspor taraftarını onurlandırmak için hayata geçirilen projede Konyaspor futbolcuları ile taraftarının isimlerinin oluşturduğu "çift başlı kartal" figürü yer alacak. Yeşil-beyazlı taraftarlar, üzerinde isimlerinin yazılı olduğu resmi forma ile isme özel taraftar atkısının da sahibi olabilecek.

BİN TL’YE SATILACAK

Türkiye'de bir ilk olacak bir uygulama olduğunu ifade eden Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Bu uygulama taraftarımıza bir jest olmanın yanında Konyasporlu olmanın da ne kadar ayrıcalıklı olduğunun bir göstergesi olacak. 1.000 TL'lik bir ücret karşılığında 'www.hatiraformasi.com' internet sitesinden veya Konya Store mağazasından ön talep formunu dolduran tüm taraftarlarımız, üzerinde isimlerinin yazılı olduğu resmi formamızla birlikte, yine isme özel taraftar atkısının da sahibi olacak. diye konuştu. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.