Taraftar sabır taşına döndü!

Taraftar sabır taşına döndü!
Yarın Başlayacak Süper Lig öncesi Konyaspor’da bir türlü gerçekleşmeyen forvet transferi yeşil-beyazlı renklere gönül verenleri endişelendiriyor

 

2020-2021 Futbol Sezonu yarın start alacak Süper Lig’de Konyaspor’da transfer çalışmaları sürerken başta forvet olmak üzere beklenen transferlerin gerçekleşmemesi taraftarları adeta sabır taşına döndürdü.

LİGİN EN SESSİZ EKİPLERİNDEN

Şu ana kadar dış transferde İbrahim Sehic, Samuel Eduok ve Musa Çağıran’a imza attıran yeşil-beyazlılar, ana kadar transferde şu Süper Lig’in en sessiz ekipleri arasında yer alıyor.

BİR TÜRLÜ GERÇEKLEŞTRİLEMEDİ

Konyaspor’da 1 numaralı öncelik haline gelen forvet transferinde henüz gelişme kaydedilemedi. Jose Fernandao ve Moussa Konate’nin gündemde olduğu Konyaspor’da Konate transferinin yine zora girdiği belirtildi.

KALİTELİ FORVET ŞART

Forvet hattında şu an itibariyle Rogerio Thuram ve Erdon Daci’nin olduğu yeşil-beyazlılarda Erdon Daci’nin de kiralanması gündeme gelebileceği ifade ediliyor. Geçtiğimiz sezon gol yollarında forvetlerinden istediği verimi almayan temsilcimiz için takımın gol yükünü sırtlayacak kaliteli bir forvet şart gözüküyor.

Ali Turan ve Selim Ay’la yollarını ayıran

KONYASPOR’DAN DEFANSA TAKVİYE

Taraftarların forvet oyuncusu için bekleyişini sürdüğü Konyaspor, defansa takviye yapmaya hazırlanıyor. Selim Ay ve Ali Turan’la yolların ayrılmasının ardından yeşil-beyazlılar, TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor’da forma giyen Adil Demirbağ'ın transferi için oyuncu ve kulübü ile anlaştı. Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un da gündeminde olan 22 yaşındaki stoper için Adana Demirspor’a 200 bin euro civarında bir bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi. Adil’in yarın Konya’ya gelerek takıma katılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.