Taraftarın transfer sitemi

Taraftarın transfer sitemi
Konyaspor taraftarı, devre arası transfer döneminde sessiz günler geçiren Konyaspor yönetimine sosyal medya üzerinden sitemde bulundu. Elindeki golcülerden 2’sini gönderen ve bu oyuncuların yerini henüz dolduramayan yeşil-beyazlı takımda ilerleyen günlerd

Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa’yı alarak sezona Türkiye liglerinin son 2 şampiyonu unvanıyla başlayan Atiker Konyaspor, devre arası transfer döneminde sessiz günler geçiriyor. Yaşadığı peş peşe puan kayıplarının neticesinde ateş hattına kadar gerileyen yeşil-beyazlı takımda, taraftarlar da sessiz geçen transfer dönemi nedeniyle yönetime sitemde bulunmaya başladı.

2 OYUNCUYLA ANLAŞILDI AMA

Ligin ilk devresinde 3. bölgede ciddi sorun yaşayan Konyaspor, bu bölgedeki 2 forvet oyuncusuyla yollarını ayırdı. Bu oyuncular yerine Kardemir Karabükspor’dan Mustapha Yatavare ve Beşiktaş’tan Orkan Çınar ile prensipte anlaşan yeşil-beyazlılar, bir türlü imza aşamasına geçemedi.

YÖNETİM HATA İSTEMİYOR

Sezon başında izlenen yanlış transfer politikası nedeniyle dili yanan Konyaspor yönetimi, bu kez ince eleyip sık dokumak istiyor. Gol yollarında ciddi sorun yaşayan yeşil-beyazlılar, bu kez o bölgeye nokta transfer yaparak sorunu kökten çözmenin hesaplarını yapıyor.

TARAFTAR SABIRSIZLANIYOR

Sezona Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa ile başlayan Konyaspor, ligdeki beklentileri de hayli yükseltmişti. Yeşil-beyazlılar yaşadığı peş peşe puan kayıplarının neticesinde küme hattına kadar gerilerken, taraftarlar da sitemlere başladı. Konyaspor taraftarı, ligden düşme tedirginliğini henüz bitmeyen transferlerle birleştirerek yönetime sitem etmeye başladı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.