Taraftarını ardına alacak

Taraftarını ardına alacak
Selçuklu Belediyespor, ligin 16. haftasında kendi evinde oynayacağı Bandırma Kırmızı maçının hazırlıklarında sona geldi. Play-off mücadelesi veren mavi-beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde rakibini mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmeyi planlıy

Türkiye Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 16. haftasında oynayacağı Bandırma Kırmızı maçının hazırlıklarında sona geldi. Yarın kendi saha ve seyircisi önünde ligin tehlikeli takımlarından Bandırma ile karşılaşacak mavi-beyazlılar, rakibini mağlup ederek devre arasına olabildiğince fazla puan toplayarak girmeyi hedefliyor.

DANİELS HIRSLI

Anneannesinin vefayı üzerine İstanbulspor maçının ardından ülkesi Amerika’ya giden uzun forvet William Daniels, önceki gün Konya’ya dönerek antrenmanlara yeniden başladı. Takımın sayı lideri olan Daniels, Bandırma maçında takımın en önemli kozlarından birisi olacak. Daniels, sadece takımın değil ligin de sayı lideri olmak için ayrı bir hırsla çalışıyor.

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizmesine rağmen son 2 maçını kazanmasını bilen Selçuklu Belediyespor, özgüven olarak kendine geldi. Mavi-beyazlılar TED Ankara Kolejliler ve İstanbulspor Beylikdüzü maçlarının ardından yarın oynanacak Bandırma Kırmızı maçından da galip gelmenin hesaplarını yapıyor.

TARAFTARIN DESTEĞİNİ BEKLİYOR

Konya’daki basketbol potansiyelini üzerine çeken Selçuklu Belediyespor, her geçen gün daha da artan bir taraftar kitlesi önünde maçlarını oynuyor. Mavi-beyazlılar, yarın oynanacak zorlu maçta da taraftarının itici gücünü ardında görmek istiyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.