Tarihçi-Yazar Tiryakioğlu, öğrencilerle buluştu

Tarihçi-Yazar Tiryakioğlu, öğrencilerle buluştu
Sanatın ve edebiyatın merkezi haline gelerek Konya’ya birçok yazarın gelmesine öncülük eden Yöntem Kolejinde Tarihçi - Yazar Okay Tiryakioğlu liseli öğrencilerle buluştu.

Yöntem Eğitim Kurumları öğrencilerini bu kez düzenlediği Söyleşi programında, Tarihçi-Yazar Okay Tiryakioğlu ile buluşturdu. Tiryakioğlu, Türk tarihinden, Türk kültüründen ve Türklerin destansı geçmişinden bahsetti. Lise öğrencilerine tarihi kendisine has bir anlatımla dile getiren Okay Tiryakioğlu,  samimim bir havada gerçekleşen söyleşiden sonra kitapları imzaladı.

‘GEÇMİŞ ADINA ÖNEMLİ ESER

Yazar Tiryakioğlu’nun, Türk tarihinden, Türk kültüründen ve Türklerin destansı geçmişinden bahsettiği söyleşi sonunda öğrenciler, yazara yazdığı romanlarla ilgili sorular sordu.  Yazarın ustalıkla kaleme aldığı romanları severek okuduklarını söyledi. Türkçe Öğretmeni ve Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Pazarcı,  yazarın sade, açık ve anlaşılır bir dille kaleme aldığı romanların, gençlere geçmişi öğretmek adına çok önemli bir hazine olduğunu dile getirdi. (Bedrettin Yalçın)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.