Tartıştığı babasını öldürdü

Tartıştığı babasını öldürdü
Ereğli'de tartıştığı babasını öldürdüğü iddia edilen kişi, tutuklandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, bir kişi tartıştığı babasını önce av tüfeği, sonra da tabancayla ateş ederek öldürdü.

İddiaya göre, ilçeye bağlı Külah köyü Kaymaklar Mahallesinde ikamet eden Necati Kaymak (48), İstanbul'da özel bir şirkette çalışan ve 3 gün önce babaevine gelen oğlu Ayhan Kaymak (24) ile evde tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine oğul Kaymak evdeki ruhsatsız av tüfeğiyle babasına ateş ederek yaraladı. Daha sonra oğul Kaymak, evdeki tabancayla babasını öldürdü.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Necati Kaymak'ın yaşamını yitirdiğini belirlerken, Ayhan Kaymak jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olay sırasında evde bulunan anne ve kızı, ifadeleri alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

- Zanlı adliyeye çıkartıldı

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Ayhan Kaymak, adliyeye sevk edildi.

Bu arada adliyeye götürülmeden önce sağlık kontrolünden geçirilen Kaymak'ın, sağ elinin alçıya alındığı görüldü.

Zanlının, jandarmadaki ilk ifadesinde, babasının kendisine ve aile bireylerine şiddet uyguladığını öne sürdüğü öğrenildi.

- Zanlı tutuklandı

Cumhuriyet Savcılığındaki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ayhan Kaymak, tutuklandı.

Kaymak, mahkemede verdiği ifadesinde, babasının sürekli eve alkollü geldiğini iddia ederek, "Anneme, evde bulunan erkek kardeşime ve bana zaman zaman şiddet uyguluyordu. Olay günü erkek kardeşimi Zonguldak'a sınava götürmüş. Kardeşim yanına kimliğini almadığı için sınava giremedi. Akşam ise geldiklerinde babam, anneme ve bizlere bu nedenden dolayı bağırmaya başladı. Evde bulunan av tüfeğiyle 2 el ateş ettikten sonra tüfeği masanın üzerine koydu. Bu kez annemi dövmeye başlayınca masanın üzerindeki av tüfeğini alarak durmasını istedim. Durmayınca tetiğe dokundum. Yaralanıp yerde yatarken tehdit etmeye devam etti. Bu kez evde bulunan diğer tabancayı alarak 5 el ateş ettim. Pişmanım." şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.