Taşkentspor başarılı sporcusunu ödüllendirdi

Taşkentspor başarılı sporcusunu ödüllendirdi
Taşkent Spor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Eşgin, Türkiye Bisiklet Şampiyonasında birinci olan Bisikletçi Ali Küçük’ü altın ile ödüllendirdi.

 

Bisiklet Federasyonunun 2021 faaliyet programında yer alan ve 4-5 Ağustos 2021 tarihlerinde yapılan Türkiye Şampiyonası Yunus Emre anma yarışlarında Türkiye birinciliğine ismini yazdıran Taşkent Spor Bisiklet Takımı sporcularından Ali Küçük, Taşkent Spor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı ve Hüseyin Eşgin’in katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde altın ile ödüllendirildi.

ŞANLI : TÜM SPORCULARIMIZI ÖDÜLLENDİRDİK

Başkan Ahmet Şanlı, “Türkiye şampiyonasında birincilik kürsüsüne çıkarak bizleri ve Konya'mızı mutlu eden bisiklet takımı sporcularından Ali Küçük’ü çam sakızı çoban armağanı olarak Altın ile ödüllendirdik. Taşkent Spor Kulübü olarak bugüne kadar Türkiye şampiyonalarında başarılar elde etmiş olan tüm sporcularımızı ödüllendirdik. Bizim kulüpte başarı her zaman karşılığını bulmaktadır” dedi.  

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.