Taşkentspor galibiyetle tanıştı

Taşkentspor galibiyetle tanıştı
Taşkentspor ligin ikinci haftasında İhsaniye Gençlerbirliğini mağlup etti.

Taşkentspor ligin ikinci haftasında İhsaniye Gençlerbirliğini mağlup etti.

Konya Birinci Amatör Küme ”C” grubunda mücadele Taşkentspor, ligin ikinci haftasında güçlü rakibi İhsaniye Gençler Birliğini haftasında 3-2 mağlup ederek, ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Konya Amatör Küme 2021-2022 futbol sezonu 1 Amatör Kümede geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla ikinci hafta maçları tamamlandı.

1.Amatör Küme “C” grubunda mücadele eden Taşkentspor futbol takımı, ligin ikinci haftasında karşılaştığı ligin iddialı ekiplerinde biri olan İhsaniye Gençler Birliğini 3-2 mağlup ederek hem üç puan aldı, hem de ilk galibiyetiyle tanıştı. Taşkentspor aldığı galibiyet ve üç puan ile lig sıralamasında dördüncü sırada yer aldı.

Taşkentspor antrenörü Talat Yıldırım, “ Ligin ikinci haftasında karşılaştığımız İhsaniye Gençler Birliğine karşı ortaya koyduğumuz güzel futbol sonucunda sahadan galibiyetle ayrılırken, üç puan ile tanıştık. Bu başarımızı bundan sonrada devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Taşkentspor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı ise " Taşkentspor olarak hedefimiz Konya gençliğine spor yaptırmaktır. Bunun yanı sıra da hedefimiz olan bir üst kümeye yükselmektir. İhsaniye Gençler Birliği karşısında aldığımız galibiyet bizleri ilerisi için umutlandırmıştır. İnşallah lig sonunda hedefimize ulaşmış oluruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.