Taşkentsporlu Milli Judocu İlayda Koçyiğit Milli Takım kampında

Taşkentsporlu Milli Judocu İlayda Koçyiğit  Milli Takım kampında
Taşkentsporlu Genç Milli Judocu İlayda Merve Koçyiğit, Macaristan’da yapılacak olan Gençler Avrupa Kupası’na katılacak Türk Milli Judo takım kadrosuna dahil edildi. Milli Judocu Trabzon'da başlayan Milli Takım hazırlık kampına katıldı.

Macaristan’ın Paks kentinde 16-17 Temmuz 2022 tarihleri arasında düzenlenecek Gençler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek Genç Milli Judo takım kadrosuna Taşkentsporlu milli judocu İlayda Merve Koçyiğit ismen davet edildi. Koçyiğit, 14 Temmuz 2022 tarihine kadar Trabzon'da kampta kalacak. Kamp bitimi Macaristan’a gidecek.

taskent-judo-1.jpg

Taşkentspor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı, “Genç Milli Judocumuz Merve İlayda Koçyiğit’in Mili Takım kadrosuna alınması ve kampa katılması bizleri mutlu etmiştir. Milli sporcumuz Macaristan da yapılacak olan Gençler Avrupa Judo Şampiyonası’nda 52 kiloda hem Taşkentspor'u ve ilimizi, hem de ülkemizi temsil edecektir. Sporcumuza Avrupa şampiyonasında başarılar diliyoruz" dedi.

Taşkentsporlu Genç Milli Judocu İlayda Merve Koçyiğit, 4-5 Haziran 2022 tarihlerinde Avusturya’da yapılan Gençler Avrupa Kupası Judo Şampiyonası’nda 52 kiloda gümüş madalya alarak Avrupa ikincisi olmuştu.

taskentspor-baskani-ahmet-sanli.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.