Tatlı siparişi verip cüzdanı çaldı: Ünlü baklavacıda hırsızlık kamerada

Tatlı siparişi verip cüzdanı çaldı: Ünlü baklavacıda hırsızlık kamerada
İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan ünlü bir baklavacıda, tatlı siparişi verip tezgahtarın cebinden cüzdanı çalan hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı.

Üsküdar’da ünlü bir baklavacının şubesine giren bir şahıs, tatlı siparişini beklediği esnada tezgahtarın ceketinden el çabukluğuyla cüzdanını aldı.

Şüpheli, cüzdanı arka cebine attıktan hemen sonra soğukkanlı biçimde sipariş verdiği tatlıyı soğuk kanlı bir tavırla bekledi. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 10.50 esnasında Üsküdar Murat Reis Mahallesi’nde oldu.

Anlaşılan bilgilere göre sabah vakitlerinde ünlü bir baklavacı işletmesine giren bir şahıs, tezgahtara şekerpare almak istediğini söyledi. O sırada arkasını dönerek tatlıyı kutuya koymaya başlayan tezgahtarı gören hırsız, sandalyede ceketin asılı olduğunu gördü. Şahıs, yanında olan boş sandalyeye oturarak tezgahtarla konuşmaya devam etti.
“Ağabey, tatlı bir kilo olsun”
Tam o esnada eliyle ceketi yoklayan şahıs, el çabukluğuyla fark ettirmeden içerisinde bin 800 lira olan cüzdanı çalarak arka cebine koydu. Cüzdanı çaldıktan sonra soğukkanlı ve rahat haliyle ayağa kalkan kişi “Ağabey, tatlı bir kilo olsun” diyerek rahat tavırlarla siparişini beklemeye başladı. Kişi, siparişini aldıktan sonra içinde para olan cüzdanla birlikte gözden kayboldu. Yaşananlar dükkanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.