Tatlıcıda gençlere dehşeti yaşattılar

Tatlıcıda gençlere dehşeti yaşattılar
Kağıthane'de iki şahıs, tatlıcıdan çıkan 3 kişiyi silahla tehdit etti. Kavgada şahsın silahla bir el ateş açtığı kurşun işyerine isabet ederken, panik yaşayan 3 kişi yerlerde sürünerek kendini içeriye attı.

Kağıthane'de iki kişi, tatlıcıdan çıkan 3 kişiyi silahla tehdit etti. Kavgada şahsın silahla bir el ateş açtığı kurşun işyerine isabet ederken, telaş olan 3 kişi yerlerde sürünerek kendini içeriye attı. Olay anı kameralara yansırken, bekçiler tarafından yakalanan 2 kişi tutuklandı. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

Olay, geçtiğimiz ay Kağıthane Şirintepe'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde olan bir tatlıcıya Yasin A. (20) iki arkadaşıyla birlikte geldi. Alışveriş yapan Yasin A. ve arkadaşları sonrasında dışarıya çıktı. O sırada Yasin A., karşılaştığı Ersan A. ve Yüksel B. ile konuşmaya başladı. Bu esnada Yüksel B., Ersan A.'ya "artistiklik yapma" diye bağırıyor. Taraflar içerisinde çıkan tartışmanın büyümesi üzerine silahlarını çeken Ersan A. ve Yüksel B., Yasin A. ile kavga etti. Kavgada silahını ateşleyen Ersan A. işyerini kurşunlarken, korkudan telaşa kapılan Yasin A. ve arkadaşları da sürünerek kendini içeriye attı.

aw122409-01.jpg

Olayın sonrasında elinde silahla içeriye giren Ersan A. ve Yüksel B. küfür ve hakaretler ederek tehditler savurdu. Yasin A. ve arkadaşlarının dehşeti yaşadığı o anlar ise kameralara anbean yansıdı. Olayın sonrasında Ersan A. ve Yüksel B. işyerinden çıkarak kayıplara karıştı. İşyeri sahibinin polisi araması üzerine olay yerine polis ekibi ve bekçiler sevk edildi.

BEKÇİLERİN SİLAHLARIYLA BERABER YAKALADI

Kısa bir vakitte olay yerine gelen ekipler, olayla ilgili kişilerin ifadelerine başvurarak güvenlik kamera görüntülerini izlemeye başladı. Yapılan incelemeler sonucunda kişilerin eşkallerinden kimlikleri tespit edildi. Sonrasında yakalama faaliyetlerine başlayan ekipler, Yeşilce Mahallesi'nde eşkale uyan iki kişiyi durdurdu. Üst aramasını yapan bekçiler, Ersan A. ve Yüksel B.'nin üstünde ruhsatsız tabanca buldu.

BEKÇİLERİN YAKALADIĞI SALDIRGANLAR TUTUKLANDI

Şahıslar sonrasında kelepçelenerek gözaltına alındıktan sonra emniyete götürüldü. Emniyette ifadesi alınan Ersan A.'nın 6 adet, Yüksel B.'nin ise 1 adet suç kaydı olduğu meydana çıktı. İşlemleri bittikten sonra adliyeye sevk edilen 2 şahıs, "kasten yaralamaya teşebbüs", "mala zarar verme", "genel güvenliği kasten tehlikeye sokma" ve "ateşli silahlar kanununa muhalefet" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yasin A.'nın da 4 adet suç kaydı olduğu öğrenildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.