Tavsan Tavukçuluk’ta canias4.0 IoT projesi başladı

Tavsan Tavukçuluk’ta canias4.0 IoT projesi başladı
Tavsan Tavukçuluk Üst Yöneticisi Hilmi Bilgin:- "Dijital dönüşüm sürecimize IoT’yi de dahil etmeye karar verdik. Doğru analizleri yaparak geliştirmemiz gereken yönlerimizi keşfetmek istiyoruz"

İSTANBUL (AA) - Tavsan Tavukçuluk Ekipman Sanayi ve Ticaret AŞ, IAS ile olan iş birliğini bir adım öteye taşıyarak canias4.0 IoT Çözüm’ünü kullanmaya başlayacaklarını duyurdu.

IAS Holding'den yapılan açıklamaya göre, kümes hayvancılığının ihtiyaçlarına yönelik yemleme, sulama, ısıtma, havalandırma, soğutma, aydınlatma, yem siloları, yem nakil sistemleri, otomatik folluk sistemleri, yumurta tavuğu kafes sistemleri, dijital ve bilgisayarlı kontrol sistemleri üreten Tavsan Tavukçuluk Ekipman Sanayi ve Ticaret AŞ, Türkiye’nin en köklü firmalarından biri olarak görülüyor.

Faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında büyük başarı ile sürdüren firma, uzun yıllardır iş süreçlerini caniasERP ile yönetiyor. Gerçekleşen proje başlangıç toplantısı (kick-off meeting) ile canias4.0 IoT projesi başlatıldı. Proje tamamlandığında Tavsan Tavukçuluk, üretim süreçlerinin tamamını canias4.0 IoT ile yönetecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tavsan Tavukçuluk Üst Yöneticisi (CEO) Hilmi Bilgin, IAS IoT Ürün Müdürü İbrahim Tataroğlu’nun detaylı bir sunum gerçekleştirdiği canias4.0 IoT Çözümü kick-off toplantısında, IAS ile çok uzun yıllardır çalıştıklarını belirtti.

Bugüne kadar da beklentilerini hep karşıladıklarını ifade eden Bilgin, "Yazılım projeleri vizyon ve talep üzerine ilerliyor, kullandıkça da gelişiyor. Bu noktada da IAS ile çok uyumlu çalıştığımız için IoT’de de birlikte çalışmayı uygun gördük. Başarılı olacağına inanıyoruz; iki firma da birbirini tanıyor. IAS danışmanlarının bizim için yaptığı birçok özel geliştirme var, süreçlerimizi iyi biliyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

IoT’de de yazılımın iletişim kuracağı, verileri toplayacağı yerin caniasERP olduğu için bunu canias4.0 IoT Çözümü ile yapmayı doğru bulduklarını aktaran Bilgin, şunları kaydetti:

"canias4.0 IoT projesine güveniyoruz. Üretimdeki performansı izlemek, verileri toplamak ve topladığımız bu verilerle birlikte iyileştirme yapabilmeyi hedefliyoruz. Bu veriler olmadan neye ihtiyacımız olduğunu, hangi konularda eksik olduğumuzu görme şansımız yok. Bu nedenle dijital dönüşüm sürecimize IoT’yi de dahil etmeye karar verdik. Doğru analizleri yaparak geliştirmemiz gereken yönlerimizi keşfetmek istiyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.