Tavşanlılı öğrenciler yerinde inceledi

Tavşanlılı öğrenciler yerinde inceledi
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri gezi etkinliği ile bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri gezi etkinliği ile bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler. Kuruluştan Kurtuluşa 2023 Gençlik projesi çerçevesinde Tavşanlı Belediyesi ile işbirliği yapılarak Tavşanlı Atatürk Anadolu Lisesi 10. ve 11.sınıf öğrencilerinden 27 kişilik grup Biyoloji öğretmenleri Dilek Uygun ve Şüheda Binboğa rehberliğinde Dumlupınar Üniversitesi Hekim Sinan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Merkezi ve Çavdarhisar Aizanoi" ye gezi düzenlediler.

Hekim Sinan merkezinde tıbbi bitkileri yerinde inceleme ve tanıma fırsatı bulan öğrenciler, ayrıca Çavdarhisar Aizanoi'ye de giderek tarihi bilgiler aldılar.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.