TBF'de Konya gururu

TBF'de Konya gururu
TBF yeni dönem yönetiminde yer alan Gökhan Çelik, konuyla ilgili heyecanlı olduğunu ifade etti. Torku Konyaspor’daki görevinden istifa edeceğini de sözlerine ekleyen Çelik, Konya için iyi şeylerin olacağını söyledi

Seda Erciş'in Haberi

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetimi’nde yer alan Torku Konyaspor Basketbol Takımı İcra Kurulu Başkanı Gökhan Çelik, duygularını ve yeni döneme ilişkin hedeflerini Pusula’ya anlattı. Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimde Harun Erdenay’ın listesinde bulunan ve federasyon yönetimine seçilen Gökhan Çelik, bundan sonraki süreci değerlendirdi. Yöneticilik serüvenine Selçuk Üniversite döneminde başlayan ve iki yıl 2. ligde mücadele eden takımda yönetici olarak hizmet veren Çelik, iki sene de 1. ligde yönetici olarak çalıştığını ifade etti. Bu yolda aralıksız devam ettiğinin altını çizen genç yönetici, bundan sonraki çalışmalarını federasyon bünyesinde devam edeceğini söyledi.

“HEYECANLI VE ONURLUYUM”

Çok heyecanlı olduğunu belirten Çelik, “İlk olarak mutlu olduğumu söylemek istiyorum. TBF Yönetimine girdiğim için de teveccüh gösterildiği için de ayrıca onurluyum. Turgay Demirel’in 23 sene gibi uzun süren bir başkanlığından sonra yeni bir yönetim oluştu. Harun Erdenay’da bu konuyla ilgili çok heyecanlı ve güzel projeleri var. Bayrağı aldığımız yerden devam edeceğiz. Türk basketboluna fayda sağlayabilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“BASKETBOL ELİT BİR SPOR”

Torku Konyaspor’daki görevinden ise istifa edeceğini ifade eden Gökhan Çelik, bundan sonraki süreçte Konya adına iyi şeylerin olacağını sözlerine ekledi. Çelik, “Bu konuda önemli olan basketbol ile ilgili Konya için ne yapabiliriz. Çünkü basketbol çok elit bir spor. Gerek içerisinde bulunan kişiler gerekse takip edenler açısından çok elit bir spor olduğunu düşünüyorum. Türkiye’de de ciddi bir şekilde izlenmeye ve takip edilmeye başlandı. Futboldan sonra ikinci popüler spor dalı diyebiliriz. Bunu daha çok geliştirmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerinde bulundu. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.