TBL Lig Kurulu toplantısı yapıldı

TBL Lig Kurulu toplantısı yapıldı
Türkiye Basketbol Ligi (TBL) lig kurulu toplantıları, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yöneticileri ve kulüp temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol'un da mücadele ettiği Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Lig Kurulu toplantısı, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yöneticileri ve kulüp temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Online olarak gerçekleştirilen TBL lig kurulu toplantısına ise TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Emin Balcı, TBF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Recep Ankaralı, TBF Erkek Ligleri Direktörü Derya Yannier ve TBF Erkek Ligleri Direktör Yardımcısı Özgün Önver’in yanı sıra TBF yetkilileri ile TBL takımlarının temsilcileri katıldı. Toplantılarda geçen sezonun değerlendirmesi yapılırken; 2021-2022 sezonunun da planlamaları üzerine duruldu.

YÜZDE 50 SEYİRCİ ALINACAK

Türkiye Basketbol Federasyonu, 2021-2022 sezonunda tüm liglerde salon kapasitelerinin yüzde 50’si oranında seyirci alınmasına karar verdi. Buna göre maçlarını 3 bin 800 kişilik Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynayan Konyaspor, salona bin 900 taraftar alabilecek.

LİGLERE KATILIM SÜRECİ DEVAM EDİYOR

2021-2022 sezonunda liglerinde mücadele edecek takımlar için 1 Temmuz’da başlayan lige katılım süreci devam ediyor. ING Basketbol Süper Ligi (BSL), Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL), Türkiye Basketbol Ligi (TBL), Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ve Türkiye Basketbol İkinci Ligi’ne (TB2L) katılacak kulüplerin 14 Temmuz Çarşamba günü mesai bitimine kadar belirtilen katılım şartlarını yerine getirerek başvurularını gerçekleştirmeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.