TBL'de fikstür çekildi, ilk rakip Gemlik

TBL'de fikstür çekildi, ilk rakip Gemlik
TBL'de fikstür çekimi gerçekleştirildi. Konyaspor adına fikstür çekimine Prof. Dr. Mehmet Kamanlı katıldı. Temsilcimiz ilk hafta evinde Gemlik ile karşı karşıya gelecek

TBL fikstür kura çekimi İstanbul'da gerçekleştirildi. Federasyon kupasının 30 Eylül - 7 Ekim tarihleri arasında oynanacağını, normal sezonun ise 11 Ekim'de başlayacağı açıklandı. TBF Erkek Ligleri Direktörü Derya Yannier önümüzdeki sezondan itibaren mali denetimin TBL'de de uygulanmaya başlayacağını hatırlatarak, özellikle BSL hedefiyle sezona başlayacak kulüplerin bu hususlara daha dikkat etmelerini söyledi.

İlk hafta eşleşmeleri şu şekilde: Düzce-Yalova, Samsunspor-Merkezefendi Belediyesi, Manisa BB-Bornova Bld, Final Gençlik-Mamak Belediyesi, Balıkesir BB-Bandırma Kırmızı, Konyaspor-Gemlik, PETKİM-Akhisar Bld., İTÜ Basket - Fethiye Belediye.

KUPADA RAKİPLER BELLİ OLDU

Konyaspor, Federasyon Kupası’nda ise B Grubu’nda yer aldı. Mamak Belediyesi ile eşleşen temsilcimizin grubunda ayrıca Samsunspor ve Fethiye Belediye takımları yer alıyor.

KONYASPOR'UN İLK DEVRE FİKSTÜRÜ

69572988_10157613918902020_1178914268725116928_o.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.