TBL’nin tek yabancısız takımı: Konyaspor

TBL’nin tek yabancısız takımı: Konyaspor
İstanbul Basket’in de Amerikalı oyuncu almasıyla TBL’DE yabancısı olmayan tek takım Konyaspor kaldı

 

 

İstanbul Basket takımının da yabancı transfer etmesiyle Türkiye Basketbol Ligi’nin (TBL) tek yabancısız takımı olarak kaldı. Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2. haftasında Düzcespor takımına 92-72 yenilen yeşil-beyazlılar, ilk yenilgisini almıştı. Düzce yenilgisi, yabancısız Konyaspor’u ilerleyen haftalarda zor bir süreç beklediğini ortaya koydu.

LİGİN TEK YABANCISIZ TAKIMI

Konyaspor, Türkiye Basketbol Ligi’nin (TBL) tek yabancısız takımı olarak dikkat ekiyor. Yeşil-beyazlılar ilk hafta karşı karşıya geldiği ve 72-61 mağlup ettiği İstanbul Basket, Konyaspor karşısında yerli oyuncularla çıkmıştı. Ancak İstanbul ekibi 2. hafta maçı öncesi kadrosuna ilk Amerikalı oyuncuyu dahil etti. Böylece Ligde yabancısı ve Amerikalısı olmayan tek takım Konyaspor kaldı.

CAS’TAKİ DAVA BEKLENİYOR

Daha önce alacakları olan oyuncuların açtığı davaya karşın farklı bir yapılanma olduğunu belirten Konyaspor, CAS’daki dava nedeniyle Aralık ayına kadar yabancı oyuncu oynatamayacak. Konyaspor’un 13 kişilik kadrosunda şu isimler yer alıyor: Ali Ökmen, Arda Erdoğan, Cengiz Aydın Ergen, Duşan Cantekin, Erkin Şenel, Hazer Avci, Kaan Sarıaslan, Mehmet Bera Öztürker, Murat Göktaş, Mustafa Ali Baran, Oğulcan Baykan, Yasin Yılmaz, Murat Can Eser. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.