TBMM Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanı Kücet:

TBMM Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanı Kücet:
"Hayatta mutlu ve başarılı olmanın sırrı iyi bir insan olmaktan geçer"

ANKARA (AA) - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanı Erbay Kücet, hayatta mutlu ve başarılı olmanın sırrının iyi bir insan olmaktan geçtiğini belirtti.

Kücet, Çubuk Belediyesi koordinatörlüğünde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, okullarında başarılı öğrencilerinin katılımıyla hayata geçirilen "Çubuk Akademi" öğrencileriyle bir araya geldi.

Kişinin hangi mesleği yaparsa yapsın yazması ve okuması gerektiğine işaret eden Kücet, şöyle konuştu:

"Hayatta mutlu ve başarılı olmanın sırrı iyi bir insan olmaktan geçer. Nerede olursanız olun zanda bulunmayın ve dedikodu yapmayın. Olduğunuzdan farklı görünmeyin ve kimseyi kırmayın. Ben, sürekli yazıyorum, bu da çok hoşuma gidiyor. Hem yazmak hem de okumak insanın zihnini dinç tutuyor. Bu nedenle de hiçbir şey yapamıyorsanız günlük tutun, anılarınızı yazın. Çok okuyup geçmişi iyi öğrenin ve gelecekle ilgili hayatınıza ilişkin planlar yapın."

Programa, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cüneyt Küpeli, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.