Tbmm Başkanı Kahraman Kuveyt'ten Ayrıldı

Tbmm Başkanı Kahraman Kuveyt'ten Ayrıldı
KUVEYT (AA) - TBMM Başkanı İsmail Kahraman, resmi temaslarını tamamlayarak, yurda dönmek üzere Kuveyt'ten ayrıldı.İkamet ettiği otelde, sabah Kuveyt'teki...

KUVEYT (AA) - TBMM Başkanı İsmail Kahraman, resmi temaslarını tamamlayarak, yurda dönmek üzere Kuveyt'ten ayrıldı.

İkamet ettiği otelde, sabah Kuveyt'teki Türk toplumu üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelen Kahraman, daha sonra beraberindeki heyetle Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na geçti.

TBMM Başkanı Kahraman'ı, havalimanından, Kuveyt Ulusal Meclisi Başkan Yardımcısı İsa el-Kandari ile Türkiye'nin Kuveyt Büyükelçisi Ayşe Hilal Sayan Koytak, Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Gassan Yusuf Abdulbari el-Zevavi ve büyükelçilik görevlileri uğurladı.

Kahraman ile birlikte TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Mehmet Habib Soluk, Milli Savunma Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt, Türkiye-Suudi Arabistan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Halil Özcan, Türkiye-Kuveyt Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Mikail Arslan ve bazı milletvekilleri de Türkiye'ye gitti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.