TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Konya'da dikkat çeken sözler: Konyalılar, Siyonizm’in hedeflerini çok iyi bilir
Bir dizi ziyaret için Konya'da bulunan TBMM Başkanı Kurtulmuş SÜ 2026-2027 Akademik Yıl Açılış Töreni’nde akademisyenlerle ve öğrencilerle buluştu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Numan Kurtulmuş, Siyonizmin amaçlarının ne olduğunu Konyalıların çok iyi benimsediğini belirterek şunları söyledi; “Konyalılar çok iyi bilir; Siyonizmin ne olduğunu ve Siyonizmin hedeflerinin ne olduğunu on yıllardır Konyalılar gayet benimsemiş ve anlamışlardır.” “Bu coğrafyanın en önemli ülkesi olarak diyoruz ki İsrail’e arz-ı mevudu kurdurulmayacak, arz-ı mevuda asla ulaşamayacaklardır.”
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Selçuk Üniversitesi 2026-2027 Akademik Yıl Açılış Töreni’nde akademisyenlerle ve öğrencilerle bir araya gelerek Türkiye Modeli, Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi” başlıklı açış dersini gerçekleştirdi.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.