TeamViewer ile Uzak Masaüstü Bilgisayarları Kolayca Yönetebilirsiniz !

TeamViewer ile Uzak Masaüstü Bilgisayarları Kolayca Yönetebilirsiniz !
TeamViewer ile Uzak Masaüstü Bilgisayarları Kolayca Yönetebilirsiniz !

Küresel teknoloji şirketi TeamViewer tarafından geliştirilerek 2005 yılında piyasaya sunulan ve firma ismini taşıyan TeamViewer, başarılı bir uzak masaüstü yazılımıdır. Merkezi Almanya’da bulunan şirket yazılımda, Yapay Zeka ve Nesnelerin İnterneti ile daha ileri niteliklere sahip olacak şekilde güncellemeler yapılmaktadır.

SAP, Google, Microsoft, Salesforce ve Siemens gibi alanında büyük güce sahip firmalar ile işbirliği içinde çalışmalar yürüten TeamViewer, Linux, Chrome OS, Windows, iOS, Android, Windows Phone, Windows 8, Blackberry gibi popüler olarak kullanılan işletim sistemleriyle uyumlu çalışmaktadır. Kuruluşundan bugüne kadar 2,5 milyar indirme sayısına ulaşan TeamViewer’ın ücretsiz versiyonlarının yanı sıra, 625.000’den fazla ücretli kayıtlı kullanıcısı da bulunmaktadır.

Hizmet sunduğu sektörde önemli kuruluşlar tarafından çeşitli ödüllere layık görülen TeamViewer, en güvenilir uzaktan yönetim, erişim, kontrol ve onarım için geliştirilen bir ürün olarak dünyaya tanıtılmıştır. Yenilenen tasarımları ve destek özellikleri sayesinde programı daha kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. TeamViewer ile telefon, tablet gibi mobil cihazlarınıza bağlanarak, işlemlerinizi yürütebilirsiniz.

teamviewer1.jpg

VPN kısıtlamaları olmaksızın erişimi imkanı veren TeamViewer’da çok sayıda dil desteği bulunmaktadır. Kolay arayüzü sayesinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan programda güvenliğe özel bir parantez açılmıştır. Uçtan uca, AES 256 Bit şifreleme algoritması ve 2FA gibi gelişmiş güvenlik önlemlerinin kullanıldığı yazılım, farklı büyüklükteki şirketler tarafından rahatlıkla kullanılmaktadır. İki faktörlü doğrulamanın kullanıldığı yazılımda bağlantı işlemi için parola ve ıd numaraları gerekmektedir.

Uzaktan yönetim ve masaüstü paylaşım yazılımından daha fazlası olan TeamViewer ile dosya transferi işlemlerinizi de hem kolay hem de daha güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Aynı zamanda konferans yazılımı olarak kullanılabilecek program ile sesli ve görüntülü çevirimiçi ekip toplantılarınızı daha verimli bir şekilde yürütebilirsiniz. Güvenlik ayarlarına takılmadan kurulup, çalışabilen TeamViewer’ın portable sürümü de mevcuttur.

TeamViewer Remote, TeamViewer Host, TeamViewer QuickJoin, TeamViewer Quicksupport gibi kullanıcılar ve şirketler için alternatifler sunan TeamViewer, tercih ettiği güvenlik politikaları, kullanıcı dostu arayüzü, ücretsiz versiyonları, bağlantı sırasındaki ekran kayıtlarını avi formatında kaydetme gibi özellikleri sayesinde rakipleri AnyDesk, Alpemix, UltraVnc ve Logmeın yazılımlarını geçerek, öne çıkmayı başarmıştır.

TeamViewer yazılımının bazı özellikleri şunlardır;
• Çoklu platform ve dil desteği
• Sesli ve videolu sohbet
• 256-bit AES şifreleme yöntemi ve 2FA gibi güvenlik yöntemleri
• Bilgisayar, telefon ve tabletlere uzaktan erişim
• Kolay kurulum, modern arayüz, kolay kullanım
• Sistem gereksinimlerinin minimum kullanımı
• Ücretsiz versiyonlar.....

TeamViewer ile diğer uzak masaüstü yazılımların güncel versiyonlarını, yazılımın güncel adresi İndir İşte sitesinden indirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.