Tek Konyalı ben olunca dışlandım

Tek Konyalı ben olunca dışlandım
Geride kalan sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de Sarayönü Belediyespor forması ile geçiren Konyalı futbolcu Yunus Emre Fener, bu sezonki transferi ile ilgili olarak çarpıcı iddialarda bulundu.

Genç oyuncu sezon başında yine Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Adana Büyükşehir Belediyespor’a transfer olurken, burada tek Konyalı oyuncu olmasından dolayı dışlandığını söyledi.

‘ADANA’NIN YOLUNU TUTTUM’

Anadolu Selçukspor’dan ayrılıp Sarayönü Belediyespor’a transfer olan Yunus Emre Fener, geçen sezon yeşil-siyahlı forma ile 8 maça çıktı. Sezonun tamamlanmasının ardından kulüp ile yollarını ayıran Fener, ardından bir başka Bölgesel Amatör Lig ekibi Adana Büyükşehir Belediyespor’un yolunu tuttu. Fener, sonraki süreci ise, “Adana Büyükşehir Belediyespor’da herkes Adanalıydı. Tek Konyalı bendim. Haliyle bir dışlanma sorunum oldu. Aslında dışarıdan oyuncu almak istemeseler böyle bir sorun en baştan çıkmayacaktı. Ne yalan söyleyeyim, baya üzüldüm” sözleriyle anlattı.

SORGUN BELEDİYESPOR, ARAYA GİRDİ

Adana Büyükşehir Belediyespor’dan ayrıldıktan sonra bir müddet Konya’da bireysel olarak çalıştığını söyleyen Yunus Emre Fener, “Konya’da bireysel olarak çalışmalarımı sürdürdükten sonra Yozgat Sorgun Belediyespor’dan teklif aldım. Kabul ettim. Tabi sezon başlamasına kısa bir süre kala takıma katıldığım için kondisyon anlamında bazı eksikliklerim var. Sıkı bir antrenman sürecinden geçiyorum. İyi bir sezon geçirerek üst liglere gitmek istiyorum” dedi.

(Haber: Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.