Tekerlekli sandalye basketbol: Avrupa Ligi 1

Tekerlekli sandalye basketbol: Avrupa Ligi 1
SSD Santa Lucia: 63 - Beşiktaş RMK Marine: 49


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş RMK Marine Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Şampiyonlar Ligi elemesi için düzenlenen Avrupa Ligi 1'deki dördüncü ve son maçında İtalya'nın SSD Santa Lucia takımına 63-49 yenildi.

İspanya'nın Getafe kentinde yapılan A Grubu'nun son maçında siyah-beyazlılar, SSD Santa Lucia Sport ile karşılaştı. Müsabakanın ilk devresini İtalyan temsilcisi 32-25 önde tamamladı. Skor avantajını sürdüren SSD Santa Lucia, sahadan 63-49 üstün ayrıldı.

Bu skorla Beşiktaş RMK Marine gruptaki 2. mağlubiyetini alırken, SSD Santa Lucia 4'te 4 yaptı ve grup lideri olarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmeye hak kazandı. Siyah-beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi'ne gidip gidemeyeceği ise bu akşam yapılacak Getafe BSR-Le Cannet maçının sonucuna göre belli olacak.

Beş takımın mücadele ettiği grubu ilk iki sırada tamamlayacak ekipler Şampiyonlar Ligi'ne gidecek. Grubu üçüncü sırada bitiren takım Andre Vergauwen Kupası'nda, dördüncü ekip ise Willi Brinkmann Kupası'nda mücadele etmeye hak kazanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.