Tekirdağ Valisi Salihoğlu'nun kalp krizi geçirmesi

Tekirdağ Valisi Salihoğlu'nun kalp krizi geçirmesi
NKÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Gültekin:- "Bugün sabah itibarıyla sağlık durumu normal verilere ulaştığı için kendisini özel servisimize çıkartmış bulunmaktayız"

TEKİRDAĞ (AA) - Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erdoğan Gültekin, kalp krizi geçiren Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'nun yoğun bakım ünitesinden özel servise çıkarıldığını bildirdi.

Gültekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Salihoğlu'nun iki gündür hastanede yoğun bakım ünitesinde kontrol altında yattığını söyledi.

Vali Salihoğlu'nun sağlık durumunun normale döndüğünü anlatan Gültekin, şu bilgileri verdi:

"Bugün sabah itibarıyla sağlık durumu normal rutin verilere ulaştığı için kendisini özel servisimize çıkartmış bulunmaktayız. Ancak özel sağlık odasında, yoğun bakım ünitesi şartları sağlanmış, başında sağlık memurları, hemşireler denetiminde özel odaya çıkartmış bulunmaktayız. Genel durumu iyi ve gün geçtikçe iyileşiyor. Sağlık kontrolleri de tamamen rutine ulaşmış durumda. Bilinci açık, iletişim kurabiliyor. Ancak ziyaretçiyi şu anda kısıtlamış durumdayız. Bir müddet daha kontrolümüz altında tuttuktan sonra ziyaretçi görüşüne bundan sonra çıkaracağız."

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, önceki akşam, valilikten konutuna geçtiği sırada makam aracında rahatsızlanarak, koruma polislerince ilk müdahale yapıldıktan sonra Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Salihoğlu buradaki müdahalenin ardından ambulansla Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılarak, anjiyoya alınmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.