Tekirdağ'daki trafik kazası

Tekirdağ'daki trafik kazası
Marmaraereğlisi'nde uçurumdan kayalıklara düşen otomobildeki 4 kişi, Çorlu'da kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi

TEKİRDAĞ (AA) - Marmaraereğlisi ilçesinde uçurumdan kayalıklara düşen otomobildeki 4 kişi, Çorlu'da toprağa verildi.

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde dün bir otomobilin uçurumdan aşağı düşmesi sonucu yaşamını yitiren Oğuz Tuna, Aziz Karaoğlu, Mertcan Keçeci ve Ali Öztaş için Çorlu Garaj Camisi'nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı.

Namaza katılan cenaze yakınları ve aileleri gözyaşlarını tutamazken, Ali Öztaş'ın cenazesi Maksutlu Köyü mezarlığına, diğer cenazeler de Çorlu mezarlığına defnedildi.

- Olay

Marmaraereğlisi ilçesinde, Aşıklar Tepesi mevkisindeki uçurumun kıyısına giden Oğuz Tuna (20) yönetimindeki 59 ZD 388 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle yaklaşık 70 metrelik uçuruma devrilmişti.

Kazada sürücü Tuna ile araçtaki Ali Öztaş (19) ve Aziz Karaoğlu sıkıştıkları otomobilde yaşamını yitirirken, ağır yaralı olarak kurtulan Mertcan Keçeci ise ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetmişti.

Tekirdağ'daki trafik kazası

Tekirdağ'daki trafik kazası

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.