TEKLİF YAĞIYOR

TEKLİF YAĞIYOR
1,5 sezondur başarılı bir grafik çizen Atiker Konyaspor, bu sayede transfer pazarında etkin rol oynuyor.

Yeşil-beyazlı futbolculara yurt içi ve yurt dışından teklifler yağarken, başarıdaki en büyük pay sahibi teknik direktör Aykut Kocaman’ın adı da sık sık milli takımla ve Fenerbahçe ile anılıyor

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla futbolseverlerin takdirini kazanan Atiker Konyaspor, bu sezon da ligin ilk yarısını üst sıralarda tamamladı. Konyaspor’un başarılı grafiği, yurt içi ve yurt dışındaki takımların da dikkatini çekti. Başta teknik patron Aykut Kocaman olmak üzere çok sayıda Konyasporlu futbolcuya teklif yağıyor.

KOCAMAN’DAN VAZGEÇMİYORLAR

Konyaspor’daki 2. döneminde sezonu 3. sırada tamamlayarak takımı Avrupa kupalarına taşıyan ve kulübe adeta çağ atlatan Aykut Kocaman, sürekli olarak Fenerbahçe ve milli takımın gündeminde yer alıyor. Fenerbahçe’de işler ne zaman ters gitse ve teknik direktör değişikliği söz konusu olsa, akla ilk olarak Aykut Kocaman ismi geliyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da sezon başında Aykut Kocaman’a teklif yaptıklarını ama Kocaman’ın bu teklifi geri çevirdiğini söylemişti. Tıpkı Fenerbahçe gibi milli takımda da teknik direktör tartışmaları olduğu zaman gazetelerin manşetlerini Aykut Kocaman süslüyor. Süper Lig’deki en başarılı teknik adamlar arasında bulunan Aykut Kocaman’ın Konyaspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

PARLAYAN YILDIZ: ÖMER ALİ

Atiker Konyaspor’da transfer gündemini en çok meşgul eden isim Ömer Ali Şahiner. Başarılı futbolcunun adı her transfer döneminde İstanbul takımlarıyla anılırken, bu sefer Trabzonspor yoğun ilgi gösterdi. Bordo-mavililer, Ömer Ali için Konyaspor’a sözlü olarak bir teklifte bulundu ama kabul edilmedi. Aynı zamanda Rus ekibi Zenit de bu oyuncu için pusuda bekliyor. Çok yüksek bir teklif gelmediği takdirde Ömer Ali yuvada kalacak.

SKUBIC, VUKOVIC, BAJIC…

Yeşil-beyazlılardaki yabancı futbolcular da birçok takımın radarında bulunuyor. Cenk Tosun’un ardından gol krallığı yarışında 8 golle 2. sırada bulunan Riad Bajic, bir süredir Beşiktaş ve Galatasaray’ın gündeminde bulunuyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma katılan sağ bek Nejc Skubic’e de La Liga ekiplerinden Valencia talip oldu. Cancelo’nun takımdan ayrılma ihtimali üzerine gözünü Skubic’e diken Valencia, Cancelo ayrılırsa yeşil-beyazlıların kapısını çalacak. Konyaspor savunmasının bel kemiği olan Jagos Vukovic’e de birçok kulübün ilgisi var. Bu sezon da Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Konyaspor’un, astronomik teklifler gelmediği takdirde bu oyuncuları bırakmayacak. Öte yandan daha çok şans bulmaları için kiralık olarak gönderilecekler listesinde bulunan Vedat Bora ve Abdülkerim Bardakçı’ya da Süper Lig ve TFF 1. Lig’den teklifler olduğu öğrenildi. (Emre Tanrıver)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.