Teknik kadro belli oluyor

Teknik kadro belli oluyor
Konyaspor’un, arapsaçına dönen teknik direktör konusu bu hafta içinde sonuca bağlanıyor. Başta Aykut Kocaman olmak üzere Rıza Çalımbay ve Sergen Yalçın gibi isimler ön plana çıkarken, alternatifler arasında Türkiye ligini tanıyan yabancı hocalar da bulunu

Atiker Konyaspor’da, teknik direktör konusu bu hafta içinde çözüme kavuşuyor. Fenerbahçe’den ayrılan teknik direktör Aykut Kocaman’ın yanı sıra, Trabzonspor’da kendini gösteren Rıza Çalımbay ve Konyaspor’u ligde tutan Sergen Yalçın’ın isimleri ön plana çıkmaya başladı. Öte yandan alternatif listede ise Galatasaray’dan ayrılan Igor Tudor başta olmak üzere birçok yabancı teknik adamın da ismi yer alıyor.

KOCAMAN BEKLENİYOR

Geçtiğimiz sezon başında Konyaspor’dan ayrılarak Fenerbahçe’nin başına geçen Aykut Kocaman, birkaç gün içinde resmi olarak sarı-lacivertli kulüpten ayrılıyor. Yeşil-beyazlı taraftarlarsa, Konyaspor’a tarihi başarılar yaşatan Kocaman’ın yeniden Konya’ya dönmesi için sosyal medyada paylaşımlarda bulunuyor. Konyaspor yönetiminin ise, Kocaman’ın tamamen ayrılmasının ardından başarılı teknik adama teklif götüreceği biliniyor.

ALTERNATİF LİSTE KALABALIK

Konyaspor, Aykut Kocaman’ın bir müddet dinlenmek istemesi durumunda, alternatif isimlere yönelecek. Yeşil-beyazlılar, Kocaman’dan sonuç alamaması durumunda Trabzonspor’da kendini kanıtlayan Rıza Çalımbay’ı ve Konyaspor’u ligde tutan Sergen Yalçın’ın üzerinde duracak.

YABANCILAR DA VAR

Yeşil-beyazlılar, sadece yerli teknik adamlar üzerinde durmuyor. Konyaspor’un alternatif çalıştırıcılar listesinde yabancı teknik direktörler de yer alıyor. Yine geçen sezon Galatasaray’dan ayrılan Igor Tudor’un başını çektiği bir yabancı teknik adam listesi de yeşil-beyazlıların alternatifleri arasında bulunuyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.