Teknoloji meraklıları fuarda buluştu

Teknoloji meraklıları fuarda buluştu
Türkiye Bilişim Derneği’nin 6-9 Kasım tarihlerinde 31. Ulusal Bilişim Kurultayı ile ilk kez Başkent’te düzenlediği CITEX Ankara Bilişim Fuarı’nda Büyükşehir Belediyesi açtığı dev bilişim standıyla, Türkiye’nin dört bir yanından gelen teknoloji meraklısı v

Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda, Büyükşehir Belediyesi “Ankara’yı bir de CITEX’te görün” ana temasıyla 250 metrekarelik geniş bir stant kurdu. Büyükşehir Belediyesi stantta, Bilgi İşlem, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, İtfaiye, Destek Hizmetleri Daire Başkanlıkları ile ASKİ ve EGO Genel Müdürlüklerinin hizmetlerini 4 gün boyunca tanıttı. 
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı; “Ankara Kent Rehberi”, “Görme Engelliler İnternet Kafe”, “Mezarlık Bilgi Sistemi” ve “360 Derece Mobil Lidar” gibi teknolojik hizmetlerini sanal ortamda oluşturduğu oyun panelleriyle ziyaretçilerin beğenisine sundu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı, “Türkiye Bilişim Derneği’nin gerçekleştirmiş olduğu Bilişim Kurultayı ve beraberinde ilk olarak düzenlenen Bilişim Fuarı Ankara’ya ayrı bir renk kattı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.