Tel örgü dükkanı diye göstermişler! Sigara imalathanesi çıktı

Tel örgü dükkanı diye göstermişler! Sigara imalathanesi çıktı
KOM ekiplerince kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonda sigara imalathanesine çevrilen iş yerine baskın yapıldı. İş yerinde yapılan aramada Tütün, Tütün Mamulleri ve sigara doldurmak için kullanılan makineler ele geçirilirken 1 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (KOM) Konya’da sigara kaçakçılarına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde sigara imalathanesine çevrilen bir iş yerine baskın yapıldı. İş yerinde yapılan aramada Tütün, Tütün Mamulleri ve sigara doldurmak için kullanılan makineler ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Huzur ve Güven Şehri Konya ilkesiyle çalışan Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

KOM ekiplerince kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Yapılan çalışmalar neticesinde Selçuklu ilçesi Mobilyacılar Sanayi Sitesi içerisinde bulunan bir tel örgü dükkânında sigara makineleriyle sigara üretildiği ve toptan satışının yapıldığının tespit edilmesi üzerine ekipler harekete geçti.

whatsapp-image-2023-08-20-at-10-24-59.jpeg

BİNLERCE PAKET SİGARA VE SİGARA MALZEMESİ ELE GEÇİRİLDİ

İş yerine yapılan baskında, tel örgü dükkanı olarak gösterilen iş yerinin adeta bir sigara imalathanesine dönüştürüldüğü ortaya çıktı. İş yerinde yapılan aramada: 5.150 paket doldurulmuş Sigara, 2 adet Sigara Sarma Makinesi, 1 adet Paket Jelatinleme Makinesi, 210.000 adet boş Makaron ve 100 Kg. Tütün ele geçirildi.

1 KİŞİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan gözaltına alınan 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.