Telafi peşinde

Telafi peşinde
Selçuklu Belediyespor basketbol takımı, ligin 10. haftasında bugün Bahçeşehir Koleji’ne konuk olacak.

Kendi evinde Akhisar Belediyespor’a mağlup olan mavi-beyazlılar, İstanbul deplasmanında telafi arayacak. Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 10. haftasında İstanbul temsilcisi Bahçeşehir Koleji’ne konuk olacak. Kendi evinde konuk ettiği Akhisar Belediyespor’a mağlup olan mavi-beyazlılar, İstanbul deplasmanında galip gelerek bu mağlubiyeti telafi etmek istiyor. Karşılaşma için sıkı bir hazırlık süreci geçiren Selçuklu ekibi, bu maçı mutlak kazanmak istiyor. Bugün Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak.

ERDOĞAN, DANİELS’E GÜVENİYOR

Selçuklu Belediyespor Baş Antrenörü Serkan Erdoğan, Bahçeşehir Koleji maçında takımın sayı lideri William Daniels’e güveniyor. Başarılı çalıştırıcı, sezon başından bu yana kadar olan süreçte maç başına 19,8 sayı ortalaması tutturan Daniels’in bu maçta oyun disiplininden kopmaması gerektiği konusunda da sıkça uyardı.

BAHÇEŞEHİR, SAVUNMADA SIKINTI YAŞIYOR

Mavi-beyazlıların bugün deplasmanda karşılaşacağı Bahçeşehir Koleji, savunma noktasında ciddi anlamda sorunlar yaşıyor. İstanbul temsilcisinde blok lideri 1,1 ortalaması ile Kerem Özkan olurken, ribaund lideri ise 6 maçta 8 ortalama ile Davon Jefferson oldu.

MUTLAK KAZANMAK İSTİYOR

Sezonun 2. mağlubiyetini Akhisar Belediyespor karşısında alan Selçuklu Belediyespor, bunun telafisi için Bahçeşehir takımını gözüne kestirdi. Mavi-beyazlılar bugün deplasmanda karşılaşacağı rakibini mutlak mağlup ederek yeniden çıkışa geçmek istiyor.

(Haber: Hasan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.