Telegram Numarasız Kayıt Olma

Telegram Numarasız Kayıt Olma
Telegram numarasız hesap açma sitesi arıyorsanız, öncelikle bu iş için uygulanması gereken adımları bilmelisiniz.

Telegram numarasız hesap açma sitesi arıyorsanız, öncelikle bu iş için uygulanması gereken adımları bilmelisiniz. Bilindiği üzere sosyal medya hesaplarında tek bir numara için tek bir hesap mantığı vardır. Ama alınabilen sanal numaralarla bu mantık artık yok olmuştur. Her türlü sitede, sosyal mecrada istediğiniz kadar sayıda hesap açabilirsiniz.

Uygun ve güvenilir sitelerden olan OnayTR’de sanal numaralar ile telegram fake numara işlemlerini yapabilirsiniz. Sanal numaralar kullananların ilk sebeplerinden biri de cep telefonu numaralarını özel bir detay olarak görüp her mecra ile paylaşmak istememeleridir.

Bir diğer fake numara kullanma sebebi de aynı numaraya birçok hesap tanımlanamamasıdır. Örneğin, Telegram görüntülü arama ve mesajlaşma platformudur. Bu platformda ikinci bir üyelik ya da profil açmak istediğiniz de, ikinci bir sim karta sahip olmanız gerekiyor.

Numarasız Telegram Neden Açılır?

Telegram hesabınız var ve yeni bir hesaba ihtiyaç duydunuz, bu durumda bir başka sim kartı almak masraflı olacaktır. Neden sanal numara sağlayan web sitelerini denemiyorsunuz? Uygun fiyatlı bir şekilde, kendinize Onay TR aracılığıyla bir sanal numara edinebilir, istediğiniz platformda doğrulama kodunu kullanarak profilinizi onaylatabilirsiniz.

Son dönemlerin en popüler uygulamalarından olan sanal numaralar ile dilediğiniz kadar profil oluşturabilir ve her türlü sanal mecrada yer alabilirsiniz. Telegram da bunlardan biridir. Uçta uca şifrelenmiş bir mesaj ve görüntülü arama programı olan Telegram için, sanal numara edinebilirsiniz. Bu numara tamamen sanaldır ve tek kullanımlıktır.

Telegram açma numarası kullanmaktaki açmak kendinize fake de olsa yeni bir Telegram hesabı açabilmektir. Hesabı açarken beyan etmeniz gereken SMS onay şifresini, sanal numara sayesinde alacaksınızdır. Bu şekilde telegram numarasız giriş ve sanal numara hizmeti sunan güvenilir siteler bulabilirsiniz.

Fake Telegram Hesabını Kimler Kullanır? Nasıl Alınır?

Fake numaraları, bu platformlara üye olabilen herkes alabilir ve kullanabilir, telegram sanal hesap işlemleri için öncelikle size bu sanal SMS hizmetini sunabilecek güvenilir bir web sitesi bulmalısınızdır. Bu web sitesinde sanal numara alırken belli aşamalar vardır, daha doğrusu fake bir Telegram hesabı açabilmek için bazı aşamalar:

  • Sanal numara hizmeti veren siteye profil oluşturduktan sonra, bir miktar para yatırınız.
  • Onlarca uygulama ve platform içinden “Telegram”ı seçerek, sanal numara alınız.
  • Bu numarayı, Telegram’ı tekrardan kurarken, telefon numarası istenen yere almış olduğunuz numarayı giriniz.
  • Bu numaraya, site panelinden gelecek olan şifreyi de Telegram doğrulama kodu istenen yere giriniz. Artık telegram numarasız hesap açma işleminiz tamamlanmıştır.

İstediğiniz her zaman kendinize bir sanal Telegram edinebilir ve gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Telegram Sanal Numara Hizmeti Güvenilir Midir?

Sanal numara hizmetlerinin bir gereklilik olduğu biliniyor. Hatta bu hizmeti veren birçok web sitesi de bulunuyor. Bu web sitelerinin kaliteli ve güvenilir hizmet sunduğundan emin olmadan kullanmayınız, bu yüzden tavsiyemiz en eski mobil onay platformu OnayTR olacaktır. Telegram’da sanal numara açmak amacıyla alınan sanal numaraların fiyatları oldukça uygundur.

Numaralar tek kullanımlıktır ve işiniz bittikten sonra hesabınızı silebilirsiniz. Sanal numara hizmetleri hiçbir sakıncası olmayan ve güvenli uygulamalardır. Rahatlıkla telegram numarasız kayıt ve diğer platformlarda üyelik için kullanabilirsiniz.

Sanal numaralar size, herhangi bir site de üyelik oluştururken de kullanabileceğiniz doğrulama kodunu sağlayabilir. Bu kod yardımı ile üyeliğinizi sağlıklı bir biçimde oluşturabilirsiniz. Artık her internet sitesine telefon numaranızı vermek zorunda değilsiniz. Sanal numara ile kişisel bilgileriniz çok daha güvende olacaktır. Telegram sms onay sitesi sayesinde dilediğiniz kadar profil oluşturabilir ve kullanabilirsiniz.