Teleset Konya’da

Teleset Konya’da
1959 yılında kurulan ve Türkiye’nin ilk monte edilebilir mobilya üreticisi olan Teleset Mobilya, Büyük Sinan Mahallesi Fetih Caddesinde açıldı.

Özkan Kart, Yusuf Öksüz ve Murat Öksüz ortaklığı ile işletilecek Teleset Konya açılışına Teleset Genel Müdürü Fuat Doğan ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Teleset Genel Müdürü Fuat Doğan, “Türkiye’nin ilk modüller mobilya üreticisi olan, Teleset Ev Mobilyaları olarak; müşterilerimizin yaşam kalitesini arttırmak ve onların mutluluğuna katkıda bulunmak için 50 yılı aşkın süredir çalışıyoruz. 1959 yılında faaliyetlerine başlayan Teleset Ev Mobilyaları, 2000 yılından buyana Silivri’deki modern tesislerinde üretimini sürdürmüştür. Sağlıklı, ergonomik ve kaliteli mobilyalar üreterek hayatını kolaylaştıran tasarımlara imza atıyor. Teleset Ev Mobilyaları olarak , her evin kendine özgü bir dünya olduğu bilinciyle tüm evlere şıklık ve zarefet getirmek için çalışmalara devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Volkan Gül)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.