Telltale, Game of Thrones'un Episodik Oyunu Hakkında Konuştu

Telltale, Game of Thrones'un Episodik Oyunu Hakkında Konuştu
Telltale Games'in ünlü macera serileri The Walking Dead ve The Wolf Among Us'tan sonra geliştirici ekip şimdi de gelecek Game of Thrones'un episodik oyun serisi hakkında konuştu.

Telltale Games'in ünlü macera serileri The Walking Dead ve The Wolf Among Us'tan sonra geliştirici ekip şimdi de gelecek Game of Thrones'un episodik oyun serisi hakkında konuştu. Oyuncular House Forrester'ın üyelerine karşı kendi topraklarını ve güvenliklerini etkileyecek önemli tehditlerle uğraşacaklar.

Telltale'in Game of Thrones için yayınladığı resmi reklam afişleri hayranlar tarafından çoktan tahmin edilmiş, hatta geliştiriciler resmi sitelerinde bu duruma şaşkın olduklarını belirttiler. Birkaç ay önce sızdırılan resimler Game of Thrones'un oyununun ne kadar takipçisi olduğunu da kanıtlıyor. Telltale'in duyurusuna göre Game of Thrones'un video oyununun ilk bölümü PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC platformlarına bu senenin sonuna doğru gelecek. Yeni macera serisi için yeni yılı beklememiz gerekmiyor.

Stüdyo ayrıca daha fazla platformu gelecek planlarına eklediklerini ve oyunun ilk sezonunun altı bölümden oluşacağını duyurdu. "HBO'nun ödül avcısı televizyon dizisi Game of Thrones'un hikayesi üzerine kurulmuş Telltale Games'in yeni macera oyunu, House Forrester'ın hikayesini anlatıyor. War of the Five King etkinliklerinin patlak verdiği dönemlere denk gelecek bölümler, ev sahiplerinin ne pahasına olursa olsun evlerini ayakta tutmasını ele alacak."

Televizyon serisinin üçüncü sezonunun sonuna doğru gelişen olaylar nedeniyle House Forrester Telltale için de büyük önem taşıyor. Oyunda yer alacak mekanlar arasında bu yüzden King's Landing ve The Wall da yer alacak. Diziyi takip edenler için harika bir video oyun alternatifi çıkaran Telltale Games, bu zamana kadar yaptığı diğer dizi oyunlarıyla zaten oyuncuların kalbini çoktan kazanmış durumda. Game of Thrones'ta da aynı kaliteyi yakalayacakları artık su götürmez bir gerçek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.