TEM ve D-100'de peş peşe kaza!

TEM ve D-100'de peş peşe kaza!
TEM Otoyolu'nun Ankara istikameti, D-100 karayolunun ise Mecidiyeköy-Ankara istikameti bir süre trafiğe kapandı

Sabah saatlerinde TEM ve D-100'de peş peşe meydana gelen kazalarda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. TEM Otoyolu'nun Ankara istikameti, D-100 karayolunun ise Mecidiyeköy-Ankara istikameti bir süre trafiğe kapandı.

TEM Otoyolu Ankara istikameti Ümraniye Çamlıca gişeler-Kadıköy ayrımında 34 VBY 35 tır, 16 NJN 92 ve 34 BR 1977 plakalı kamyonlar ile 34 LA 3514 plakalı kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında, aracında sıkışarak ağır yaralanan kamyonet sürücüsü Şenol Akduman, kurtarılıp Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ankara ve Kadıköy-Ataşehir yönü kapanan TEM Otoyolu, kaza yapan araçların vinçlerle yolun kenarına çekilmesi sonucu yeniden trafiğe açıldı.

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Kaza saat 06.30 sıralarında D-100 Karayolu Mecidiyeköy mevkii Boğaziçi Köprüsü istikametinde meydana geldi. Motosiklet sürücüsü önünde seyreden araca arkadan çarptı. Dengesini kaybeden sürücü yola düşerken motosiklet ise kaza yerinden 100 metre ileri savruldu. 

Kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri sağ bacağı kopan sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi.  Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. Uzun araç kuyrukları oluştu. Yaklaşık 1 saatin ardından cesedin kaldırılmasıyla yol trafiğe açıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.